Teyyaredüzü’nde doğalgaz bilmecesi

Yıllardan bu yana yılan hikayesine dönen doğal gaz çalışmasında yine sessizlik hakim. Yöre halkı doğalgaz konusunda ilgili firmadan cevap bekliyor.

Giresun’da getirilmesi adeta yılan hikayesine dönen doğalgaz konusunda Teyyaredüzü ve güre Mahallesi halkı yetkililere adeta ateş püskürüyor. Giresun merkezde nüfus ve bina olarak en kalabalık sayıyı elinde bulunduran bölgesinde devlet hastaneleri ile üniversiteyi de barından Teyyaredüzü ve Güre Mahallesi sakinleri yıllardan bu yana yetkililerin kendilerini oyaladıklarını belirterek özellikle doğalgaz firmasından doyurucu ve net bir açıklama beklediklerini ifade ettiler.

BAHANE HİÇ TÜKENMEDİ

Yöreye doğalgaz hattı getirilmesi konusunda sahil karayolunu ısrarla kullanmak isteyen doğalgaz firması bunun dışında hiçbir alternatife yanaşmazken, ana dağıtım boru hattının FAE ve Tarım İl Müdürlüğü arazisinden geçirilmesi konusunda da ilgili bu müdürlüklerin bağlı oldukları bakanlıklarla Emlak müdürlüğü arasında anlaşmazlık meydana geldiği ifade ediliyor. Doğalgazın bu yıl da bölgeye getirilemeyeceği ise neredeyse kesinlik kazanmış durumda.

"http://www.giresunhaberci.com/2017/07/06/teyyareduzunde-dogalgaz-bilmecesi/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"