Belediye Meclisinde Tütüncü'ye veda


Giresun Belediye Meclisi Eylül ayı birinci toplantısı Belediye Başkanı Kerim Aksu başkanlığında toplandı. Yaşamını yitiren Meclis Üyesi Hasan Ali Tütüncü’nün koltuğuna güllerle donatılmış fotoğrafı konuldu.
Başkan Kerim Aksu yaptığı açış konuşmasında, bu gün meclis olarak hüzünlü bir gün yaşadıklarını, meclis üyesi Hasan Ali Tütüncü’yü genç yaşta kaybettiklerini söyledi.  Aksu, yakından tanıdığı Tütüncü ile karşılıklı saygı ve sevgi çerçevesinde görev yaptıklarını belirterek; "Burada parti gurubu adına Leyla Bektaş Ayhan arkadaşımıza başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz.  Giresun Beleye Meclisi olarak arkadaşımız Hasan Ali Tütüncü’ye Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyoruz. Mekânı cennet olsun” dedi.
Giresun Belediye Meclisin de Hasan Ali Tütüncü için bir dakikalık saygı duruşu yapıldı. Başkan Kerim Aksu, gündem maddelerini okuttuktan sonra, cenaze nedeniyle bugünkü toplantının ertelenmesini teklif etti. Oy birliği ile toplantı 12 Eylül Salı günü saat 14.00’e ertelendi.


"http://www.giresunhaberci.com/2017/09/07/belediye-meclisinde-tutuncuye-veda/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"