İtalya’da Türkiye’yi temsil edecek

Giresunlu kuaför, kendi alanında Roma’da düzenlenecek olan yarışmada Türkiye ve Giresun’u temsil edecek.

Uluslararası Yarışma Konfederasyonuna bağlı Eurocup Turkey tarafından 4-5 Nisan tarihinde İtalya Roma’da yapılacak olan yarışmaya Giresun’dan Kuaför Dursun Gündem katılacak.  Giresun’da kuaförlük yapan Gündem uluslararası bir yarışmada Türkiye ve Giresun’u en iyi bir şekilde temsil etmek için 20 yıllık meslek tecrübesiyle dereceye girebileceğine inandığını söyleyen Dursun Gündem Adana’da bilgilendirme toplantısına katıldı.

Uluslararası Yarışma Konfederasyonuna bağlı Eurocup Turkey başkanı Gökhan Hamarat ve yönetim kurulu üyeleri tarafından Adana Sheraton otelde gerçekleştirilen toplantıya Türkiye’nin 45 ilinden bay ve bayan kuaförler bir araya geldiler.

Uluslar arası kuaförlük yarışma federasyonu FIAM ve Uluslararası Yarışma Konfederasyonuna bağlı Eurocup Turkey iş birliğiyle 4-5 Nisan 2020 tarihinde İtalya Roma’da düzenlenecek olan Kuaförlük yarışmasında Türkiye’yi temsil edecek 100’ü aşan başvurularının alındığı bilgilendirme toplantısına Eurucupturkey&FIAM genel başkanı Gökhan Hamarat genel Başkan yardımcısı Osman Balcı, Erkek berber sorumlusu Erkan Engin ve Yönetim kurulu üyeleri Murat Tatlı Ahmet Veysel Yırtıcı, Şener Eroğlu Zafer Alıcı Nusret Harnuboğlu Yakup Aydın Özcan İrdem katıldı. Toplantıda konuşan Eurocup Turkey başkanı Gökhan Hamarat ve başkan yardımcıları Osman balcı ve Erkan Engin. Amaçlarının Türkiye’yi uluslararası arenada en iyi şekilde temsil etmek olduğunu söyledi. Hamarat, “Türk kuaförleri olarak Uluslararası yarışmalarda bayrağımızı dalgalandırmak için İtalya’da düzenlenecek olan yarışma için yapacağımız seçmelerde bize verdiğiniz güven için hepinize teşekkür ediyorum. Türkiye olarak kesinlikle sanatkar bir toplumuz önümüz açıldığında başaramayacağımız hiç bir şey yoktur tarihimizde bun bize gösteriyor bizde bu meslek dalında bu başarılara imza atıyoruz. Büyüyen ailemizle sizlerle birlikte bunu başaracağız” şeklinde konuştu.

“ÜLKEMİ VE ŞEHRİMİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMEK İSTİYORUM”

Nisan ayında İtalya Roma’da yapılacak olan yarışmada Giresun’u temsil edecek olan Dursun Gündem; “Uluslararası bir yarışma ve federasyon olarak her şeyi yüklenemiyorlar haliyle benimde bir sponsora ihtiyacım var öncelikle ülkemi temsil edip Giresun’umuzu gururlandırmak istiyorum.  Bu bağlamda Giresun Belediye Başkanımız sayın Aytekin Şenlikoğlu, milletvekillerimiz ve esnaf odalarımızın desteklerini bekliyorum” dedi.
Giresun Haberci

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Atatürk’ün Giresun’a gelişinin 93. yılı kutlanıyor

Atatürk'ün Giresun'a gelişi kutlandı