ADD’den Bektaşoğlu’na plaket

CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, ADD’nin üye kayıt törenine yaptığı konuşmada  “FETÖ’nün yerel siyasetteki unsurları da ortaya çıkarılmalıdır” dedi.

Atatürkçü Düşünce Derneği Giresun Şubesi üye kayıt töreni düzenledi. Derneğin Kapu Mahallesi’ndeki binasında düzenlenen törene, dernek başkanı Gürsel Ekmekçi, yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Yeni üyelerden, Tuna Konal, Şükriye Güngör, Melek Pezükoğlu, Şafak Öner, Sait Çakır, Özer Kovacı, Hayrettin Evci’nin rozetleri CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, ADD Başkanı Gürsel Ekmekçi, başkan yardımcısı Evrim Erdem Özkan tarafından takıldı.

“İYİ Kİ BU ÜLKEDE ATATÜRKÇÜLER VAR”

Törende ayrıca, dernek üyesi Bektaşoğlu’na, ADD’nin çalışmalarına katkıları nedeniyle teşekkür plaketi verildi. Bektaşoğlu törende yaptığı konuşmada, “hayatımda aldığım en anlamlı plaket. Teşekkür ediyorum. Uzun süre önce üye olduğum bu dernek iyi ki var. Bu kentin bu ülkenin Atatürkçülere ihtiyacı var. Bu ülkenin, demokrasi ve cumhuriyetin koruyucusu bizleriz. Biz olmasak her şey daha kötü olur” dedi.

Bülent Bektaşoğlu şunları söyledi: “Atatürkçü düşünceden, Atatürk’ün ilke ve devrimlerinden uzaklaşıldıkça neler olduğunu görüyoruz. Ulu önder bu günleri gördüğünden bu ülke şeyhler ve müritler ülkesi olmasın diye tekkeleri, zaviyeleri kapattı. Cemaat örgütlenmelerini kaldırdı. Laik, demokratik, çağdaş bir ülke kurdu. Ama sağ siyasal iktidarlar bu mirası çiğnediler. Fetullah Gülen Cemaati de onların eseri. Ama Atatürkçüler olduğu sürece başaramayacaklar.”

“HUKUKTA 17-25 SINIRLAMASI OLMAZ. SİYASETE DE DOKUNULMALI”

CHP Milletvekili Bektaşoğlu, soruşturmalarla ilgili olarak “FETÖ’cülerden hesap sorulmasını istiyoruz. Bu iş sonuna kadar gitmeli. Ama AKP kendisini de temizlemeli. Bu örgütlenmenin genelde ve yerelde,  Giresun’daki siyasi uzantılarını biz ortaya çıkaracağız. Bu konuda çalışmalarım olacak.  Bankalarına para yatıran, okullarına çocuklarını veren, Bylock derneklerine üye olanlar suçlanıyor, 1 milyon OHAL mağduru var. Ama aynısını yapan Bakanlar, milletvekilleri, bu örgüt üzerinden siyasi ve ticari rant elde edenler, dernekler kurup örgütlenenler, ablalar, abiler de soruşturma kapsamına alınmıyor. Hukukta çifte standart olmaz. Hele de 17/25 Aralık diye bir tarihle kimse aklanamaz.  1 Ekim’den sonra CHP olarak hedefimiz; Cumhuriyeti yıkmaya yeltenen bu örgüt ve onlara bu zemini hazırlayanlarla mücadelemizi sürdürmek olacaktır. Ben de TBMM’deki çalışmalarımda laiklik ve cumhuriyeti hedef alan her türlü tehlike ve tehditlere karşı mücadele edeceğim” diye konuştu.  ADD Başkanı Gürsel Ekmekci ise, üyeleri olan Bektaşoğlu’nun bütün etkinliklerine katıldığını, ayrıca Atatürkçü düşünce doğrultusunda TBMM’de görev yaptığını bu nedenle kendisine plaket vermeyi uygun bulduklarını söyledi. Tören kokteyl ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"