AK Parti seçim gezilerini sürdürüyor

AK Parti Giresun Milletvekili Adayları Turhan Alçelik, Adem Tatlı, Mehmet Geldi ve Hatice Kocaoğlu seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. AK Parti Giresun 1. Sıra milletvekili adayı Turhan Alçelik, dün Giresun Merkezde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Alçelik beraberindeki Merkez İlçe Başkanı Bahadır Akar, İl Yönetim Kulu Üyeleri, Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Osman Öden ve partililerle esnafları ziyaret ederek, hayırlı işler diledi. 7 Haziran genel seçimleri öncesi esnaf ve halkla kucaklaştıklarını belirten Alçelik, inşallah yeni dönemde Gümrük ve Ticaret Bakanımız Nurettin Canikli’nin önderliğinde Giresun’umuza 5 milletvekili olarak hizmet edeceğiz” ifadesini kullandı. AK Parti Giresun Milletvekili ve 2. Sıra adayı Adem Tatlı da seçim çalışmalarına Espiye ilçesinden devam etti. Milletvekili Tatlı beraberindeki Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere ve partilerle esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Tatlı park ve bahçeleri de ziyaret ederek vatandaşlardan yeni dönem için destek istedi. Esnaf ve vatandaşların bir çayın içen Tatlı, son 13 yılda Türkiye’nin AK Parti hükümetiyle sağlıktan eğitime birçok alanda büyük reformlara imza attığını, milletin refah seviyesinin yükseldiğini ifade etti. Son günlerde muhalefet partisine mensup milletvekili tarafından ortaya atılan iddiaya da açıklık getiren Milletvekili Tatlı, bölge cezaevinin Espiye ilçesine yapılacağının altını çizdi.


GELDİ SEÇİM ÇALIŞMALARINA ÇAMOLUK’TAN DEVAM ETTİ


AK Parti Giresun Milletvekili ve 3. Adayı Mehmet Geldi’de seçim çalışmalarını Çamoluk ilçesinden sürdürdü. Esnaf ve hakla bir araya gelen Milletvekili Geldi, yeni Türkiye yolunda Çamoluklulardan destek istedi. Çamolukların bugüne kadar hep AK Parti ve onun lideri Recep Tayyip Erdoğan’a destek verdiğini belirten Geldi, bu desteğin artarak devam edeceğinden kuşkularının olmadığını kaydetti.


KOCAOĞLU’NDAN KAMU KURUMLARINA ZİYARET


AK Parti Giresun Milletvekili adayı Hatice Kocaoğlu’da seçim çalışmaları çerçevesinde bazı kamu kurumlarına ziyaretlerde bulundu. Kocaoğlu, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Fındık Araştırma İstasyonu ve İl Özel İdaresi’ni ziyaret ederek hayırlı mesailer diledi.



AK Parti seçim gezilerini sürdürüyor

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"