Tütüncü’den belgeli Eğribel yanıtı!

AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü, seçimler öncesinde muhalefet partilerinin Eğribel Tüneli’ni yine gündeme taşıyarak bunun üzerinden siyaset yapmalarına tepki gösterdi. Tütüncü, “Biz hiçbir zaman popülist olmadık, yapamayacağımız hiçbir işin sözünü vermedik. Zamanında havaalanı için balon diyenler aynı şeyi Eğribel tüneli için söylemeye başladılar, havaalanı önümüzdeki ay hizmete girecek” dedi.


İŞTE BELGESİ


Tütüncü, Eğirbel Tünelinin Dereli-Şebinkarahisar-Suşehri ayrımı Devlet Yolu, Eğribel, Pınarlar ve Muhtelif tüneller ve bağlantı yolları ile 7 Mart 2104 tarihinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Bakanlar kurulunun imzası ile Yüksek Planlama Kurulundan geçtiğini söyledi.

Bölgede bir değil birkaç tünel yapılacağını da belirten Hasan Ali tütüncü, yörede uygulanacak olan projenin 550 milyon lira olduğunu, proje ödeneğinin ise projeler arası aktarma yoluyla temin edileceğinin söyledi.


AKAR, “TEMEL ATMA TÖRENİ 25 NİSAN’DA”


AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bahadır Akar’da Eğribel tünelinin temel atma töreninin 25 Nisan Cumartesi günü yapılacağını açıkladı. Akar, “Toplam 5 bin 985 metre uzunluğunda çift tüp olarak yapılacak olan Eğribel Tüneli 1720 Metre rakımdaki Asarcık köyü çıkışından açılmaya başlanacak ve yaklaşık 3 yılda bitirilecek. Tünellerimize 25 Nisan 2015 Cumartesi günü Gümrük ve Ticaret Bakanımız Nurettin Canikli başta olmak üzere Bakan, Milletvekili ve Davetlinin katılacağı görkemli bir törenle ilk kazmayı vuracağız” dedi.



Tütüncü’den belgeli Eğribel yanıtı!

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"