CHP’li adaydan Eğribel çıkışı

Seçim çalışmalarını Şebinkarahisar’da sürdüren CHP Giresun Milletvekili Adayı Bülent Bektaşoğlu, “50 yıldır umutla bekliyoruz, 12 yıldır da her seçim vaat ediyorlar. Şimdi seçime 20 gün kala temel atıp göz boyuyorlar. Gelirken baktım hiç de inandırıcı olmayan bir çalışma yürütülüyor. Eğribel Tüneli’ni yaparsa CHP yapar. İnşallah bize nasip olacak” dedi. Bektaşoğlu, “Şu anda seçim arifesinde sadece göstermelik, tartışmalı bir temel attılar. İki üç iş makinası getirdiler. Bir algı yaratmaya çalışıyorlar. Yol kenarına bir tabela koymuşlar. Gelirken gördüm. Projenin ne olduğu, ne zaman biteceği belli değil, hangi kaynaktan ve ne kadar ve ödenekle yapılacağı belli değil. Çıksınlar izah etsinler de bilelim. Böylesine ciddi ve önemli bir yatırımın Ulaştırma Bakanlığı bütçesi içinde ödeneği gösterilerek neden yapılmadığını merak ediyoruz” diye konuştu. Tamzara’da ilçe başkanı Oktay Alp ve kalabalık bir partili gurubu tarafından karşılanan Bektaşoğlu, CHP ilçe başkanlığında yaptığı konuşmada, yörenin ihmal edildiğini merkeze uzaklığı nedeniyle devlet hizmetlerinden yeterince yararlanamadığını dile getirdi.

Bektaşoğlu ,“Burası adeta mahrumiyet bölgesi gibi. Sağlık, ulaşım, eğitim ve HES’lerin yarattığı tahribatla ilgili yakınmalar var.


ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN CİDDİ BARINMA SORUNU VAR.


Her yerde olduğu gibi işsizlik had safhada. Esnaf kan ağlıyor. Bu yörenin milletvekilleri, hatta bakanı olduğu halde burasını sahipsiz bırakmışlar. TBMM’de bu dönem bu yörenin de milletvekili olacağım. Onları da temsil edeceğim” dedi.  Şebinkarahisar’ın Osmanlı Dönemi’nde sancak, Cumhuriyetle birlikte il olduğunu, ancak daha sonra statüsünün değiştirilerek ilçe yapıldığını hatırlatan CHP Milletvekili adayı Bektaşoğlu, “Her dönem burayı il yapacağız diye söz verdiler. En son büyükşehir yasası çıktı, o sırada il yapma fırsatı varken, yine bu yörenin talebini dikkate almadılar. O yasa çıkarken bırakın Şebinkarahisar’ı il yapmayı, Giresun’u Ordu’ya bağlamaya kalktılar” diye konuştu.  CHP Milletvekili adayı Bülent Bektaşoğlu, “Ülkemize İdil Biret, Aziz Nesin, Ara Güler, Hüseyin Hüsnü Tekışık, Kerime Nadir, Rahşan Ecevit gibi pek çok değer yetiştirmiş Kelkit Vadisi’nin bu güzel ilçesi Şebinkarahisarın, il olmak hakkının savunucusu ve önderi olacağım. Haklı mücadelenizin yanındayım” dedi.

Eğribel Tüneli konusunu da değinen Bülent Bektaşoğlu, şunları söyledi: “Giresunlular beklesin, az kaldı. 12 yıldır yapmadıkları, 50 yıllık rüyamız Eğribel Tünelleri’ni ve yüksek standartlardaki yollarını CHP yapacak. Gündemimizin ilk maddesi burası olacaktır”


“HALİNDEN MEMNUN OLMAYAN HERKESİN OYUNA TALİBİZ”


CHP Giresun Milletvekili Adayı gece çalışmalarını ilçe merkezinde ve Tamzara’da sürdürdü. Tamzara’da bir kahvedeki halk toplantısında konuşan Bülent Bektaşoğlu, seçim tahhütlerini anlatarak, ”Türkiye CHP ile rahat nefes alacak. Giresun’da işsiz, aşsız, mutsuz kimse kalmayacak. Giresun’un başta işsizlik olmak üzere bütün sorunlarını çözeceğiz. Emekliye, memura, ev kadınlarına, çiftçiye, sağladığımız ekonomik imkanlarla ekonomi canlanacak. Esnaf sigorta, vergi, kredi, icra kıskacından kurtulacak. Mazotun litresinin 1.5 TL olması bu yöre insanına ciddi katkılar sunacak. 4 yıllığına halkımızdan yetki istiyoruz. Bütün seçmenlerden oy istiyorum. Halinden memnun olmayan herkesin oyuna talibiz. Giresun’da birinci parti, Türkiye’de iktidar olacağız” diye konuştu. Bülent Bektaşoğlu Şebinkarahisar’da partililerle birlikte esnaf ziyatetleri yaptı. Ardından da Alucra ve Çamoluk’a geçti.



CHP’li adaydan Eğribel çıkışı

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"