MHP Adaylarından Espiye çıkartması

Milliyetçi Hareket Partisi Giresun Milletveki Adayları Dr. Orhan Erzurum, Ali Karadeniz ve Dr. Hasan Yılmaz Espiye İlçemiz de muhtarlarla bir araya geldi. Toplantıda Espiye Eski Belediye Başkanı İbrahim Önal yaptığı açılış konuşmasında; “AKP hükümetinden kurtulmamıza sayılı günler kaldı, elele vereceğiz, AKP zulmünden kurtulacağız” dedi.

Espiye Merkez ve Köy muhtarlarının katıldığı toplantıda, İlçenin sorunları detaylı olarak ele alındı. Milliyetçi Hareket Partisi Giresun Milletvekili adayı Dr. Orhan Erzurum Türkiye’ de olduğu gibi Giresun dada halkın partisine büyük teveccüh gösterdiğini Espiye ilçesinde de aynı desteği gördüklerini, bu desteğin hizmet olarak vatandaşlara geri döndüreceklerini belirtti.

Milletvekilliği döneminde asla vatandaşlarla çebelleşen, kavga eden, sandıklar açıldıktan sonra halkını unutan bir vekil olmayacağını belirten Dr. Orhan Erzurum 13 yıllık AKP iktidarında halkın her geçen gün fakirleştiğini Espiye de bulunan köylerin bir bir boşaldığını, tarımın ve hayvancılığın bittiğini halkın her gün daha da çaresiz kaldığını, bu sorunların çözümü için aday olduğunu belirterek desteklerini istedi. Espiye Merkez ve Köy muhtarlarıyla yapılan bu toplantıda Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayları katılımcılardan büyük ilgi ve alaka gördü. Söz alan muhtarlar, Espiye halkının sıkıntılarını dile getirerek, MHP ve Adaylarına güvendiklerini belirtti.



MHP Adaylarından Espiye çıkartması

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"