BEĞENMEDİKLERİMİZ DESTAN YAZIYOR

http://giresunhaberci.com/wp-content/uploads/2019/01/destan.jpg
Spor Toto 1'inci Lig'in 19'uncu haftasının açılış maçında Gençlerbirliği, konuk ettiği Altınordu'ya 2-0 mağlup oldu. Altınordu, lider Gençlerbirliği'ni deplasmanda 2-0 yenerek yenilmezlik serisini 13 maça yükseltti. Başkent temsilcisi ise üst üste İkinci kez mağlup oldu.
OSMANLI'YA DİRENEMEDİK
Başkent temsilcisi, Giresunspor deplasmanında Sinan ve Ayuk'un art arda attığı gollerle kazanarak üst üste 6'ncı galibiyetini almayı başardı.
Zirve yürüyüşünü sessiz ve derinden ilerleten Osmanlıspor, Giresunspor engelini de 2-0'la geçti. Giresun Atatürk Stadı'ndaki mücadelenin ilk yarısında gol sesi çıkmazken; 58'de rakibine yaptığı faul sonrası ikinci sarı kartı gören Berkan, yeşil-beyazlı ekibi 10 kişi bıraktı. Osmanlıspor, 76'da Ayuk ile yaptığı duvar pasının ardından plaseyi vuran Sinan'la öne geçti: 1-0. Golden hemen bir dakika sonra sağ çaprazdan Todorovic'in ortasında Ayuk, karşılaşmanın skorunu belirledi: 2-0. Üst üste 6'ncı galibiyetini alan Osmanlıspor, 35 puanla zirve takibini sürdürürken; Giresunspor ise 20 puanda kaldı.
DENİZLİ, DOLUDİZGİN
Adana Demirspor'u, Mehmet Akyüz (2), Recep Niyaz ve Ziya Alkurt'un golleriyle sahadan silen Denizli, liderlik koltuğunun yeni sahibi oldu.
Adana Demirspor'u, sahasında 5-1 mağlup eden Denizlispor, zirveye yükseldi. Horozlar, 21'de Mehmet Akyüz'ün penaltısıyla 1-0 öne geçti. 30'da Vedat, eşitliği sağladı: 1-1. Devrenin sonunda 45'te Recep Niyaz, skoru 2-1 yaparken; ikinci yarıda ise adeta gol sağanağı vardı. 63'te Mehmet'le 3-1'i bulan Denizli, 74'te Recep ve 84'te Ziya ile farka koştu. Pote ile Anderson'un son anlardaki tartışmasının damga vurduğu maçtan 5-1'lik zaferle ayrılan Denizli, 42 puanla ligin zirvesine adını yazdırdı.
İZMİR'DE EŞİTLİK
Afyon karşısında avantajını koruyamayan İzmir ekibi, 89'daki golle 1 puana razı oldu.
Alt sıralardan uzaklaşmak isteyen Altay ile Afjet Afyon'un mücadelesi 1-1'lik beraberlikle sonuçlandı. 36'da Kappel'in yerde kalmasıyla kazanılan penaltıyı gole çeviren Paixao, Altay'ı 1-0 öne geçirdi. Mücadelenin son anlarına kadar üstünlüğünü koruyan İzmir ekibinde, 89'da Emre ceza sahasında Ajeti'yi düşürünce hakem bu kez Afyon lehine penaltı kararı verdi. Topu ağlara yollayan Oltan maçın skorunu 1-1 olarak tayin etti. Bu sonuçla galibiyeti elinden kaçıran Altay 21, Afyon 17 puana yükseldi.
BALIKESİRSPOR, EVİNDE KAZANDI
Ligde son iki maçını kaybeden Balıkesir Baltok, evinde konuk ettiği Eskişehir'i Foxi (2) ve Glumac'ın golleriyle yenerek galibiyet özlemini dindirdi.
Spor Toto 1. Lig'de üst sıralara tırmanma mücadelesi veren Balıkesirspor, ekonomik sorunları aşamadığı için transfer yapamayan Eskişehirspor'u evinde konuk etti. Ligdeki son iki maçını kaybeden kırmızı-beyazlılar, taraftarının önünde konuk ettiği rakibini 3-1 mağlup etti. Mücadeleye hızlı başlayan Balıkesir Baltok, 17. dakikada Orta Afrikalı yıldızı Foxi Kethevoama'nın attığı golle 1-0 öne geçti. Eskişehir, bu gole 20'de İbrahim Halil Öner'le yanıt verdi ve skor 1-1 oldu. 35'te Hırvat savunmacı Tomislav Glumac'ın golüyle 2-1 öne geçen Bal-Kes, 45'te Foxi ile bir gol daha buldu. İkinci yarıda başka gol olmayınca Balıkesirspor Baltok, 3 puanın sahibi oldu: 3-1.
BOLU BU KEZ GÜLDÜ
Lige fırtına gibi giren ve Süper lige çıkacak 3 takımdan birisi olarak gösterilen Boluspor'a bir haller oldu, üst üste alınan kötü sonuçlardan sonra teknik heyet değişikliğine giden ekip, kendi saha ve seyircisi önünde Elazığspor'u 3-0 gibi net skorla geçerek kendine geldi. Boluspor'u galibiyete taşıyan golleri; Mustafa Durak, Özgür Can Özcan, Mustafa Batuhan Altıntaş kaydetti.
HAKEM KÜÇÜK KONUŞULDU
İstanbulspor küme düşme hattından çıkmak Gazişehir Gazian-tep ise zirveye doğru yürümek iste-yen ekipler. Bu iki güzide kulübün İstanbul'da oynadığı karşılaşma 2-2 sona ererken alınan sonuçtan müsa-bakanın hakemi Zorbay Küçük konu-şuldu.
HATAY VE ÜMRANİYE KAZANDI
Mükemmel bir hava yakalayan Hatayspor, deplasmanda oynadığı karşılaşmada ligden düşmeyi kabul-lenmiş olan Kardemir Karabükspor'u 2-0 yenerek Süper Lig için umutla-rını sürdürdü. Kupa mücadelesinde Fenerbahçe karşısında elde ettiği galibiyetlerle çeyrek finale yükselen ve büyük sükse yapan Ümraniye-spor, deplasmanda Adanaspor'u mağlup ederek zirve yürüyüşüne devam etti.
Giresun Haberci - Giresun Son Dakika Haberleri

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

TGRT belgesel ekibi Giresun’da

Bartın'da uyuşturucu operasyonu