Yılmaz'dan Girsan'a ziyaret

http://giresunhaberci.com/wp-content/uploads/2019/01/yilmaz-girsan.jpg
MHP Giresun Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Yılmaz ve beraberindeki partili heyet iş dünyası ziyaretlerini aralıksız sürdürmeye devam ediyor. GİRSAN Silah Fabrikası'na ziyaret düzenleyen Yılmaz; "ne mutlu bize ki böylesine değerli bir markaya sahibiz" vurgusu yaptı.
Fabrikanın tüm birimlerini dolaşarak, işçiler ile tek tek tokalaşan, hasbihal eden yılmaz silah üretim aşamasını yerinde inceleyerek bilgi aldı. Silah paketleme ünitesinde işçilerle sohbet ettiği sırada fabrikada üretilen silahların 57 ülkeye ihraç edildiği bilgisini alan Yılmaz; “Ne mutlu bize ki böylesine değerli bir markaya sahibiz. İnşallah böyle nice fabrikalar açılması, markalar yaratılması dileğiyle. Tebrik ediyorum” cümleleri ile şaşkınlığını dile getirdi.
Sanayileşmenin önemine vurgu yapan yılmaz; “Göründüğü üzere hiçbir iş kolay değil. Çalışmak, yorulmak gerekli. Sanayileşme ülkemiz genelinde ne denli önem arz ettiğini söylememe gerek yok zira ilimiz özelinde de son derece önemlidir. Giresun'u kalkındıracak en önemli hamle sanayileşmedir. Giresun'da sanayileşme oranı maalesef coğrafi şartlar, hammadde ve pazara olan uzaklığı nedeniyle diğer şehirlere nazaran istediğimiz seviyelere ulaşamadı. Hamdolsun ki bazı cesur yatırımcılar bu engelleri göz ardı ederek, aşarak şehrimize katma değer üretmek adına büyük sorumluluklar alıyor. İnşallah gayretleri örnek teşkil ederek daha fazla yatırımcıyı cesaretlendirirler.” İfadelerini kullandı.
Ziyaret sırasında Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'a Genelkurmay Başkanı olduğu dönemde hediye ettiği altın kaplamalı silahın birebir aynısını gören yılmaz, uzun süre silahı büyük bir dikkatle inceledi. Silahın GİRSAN tarafından özel olarak üretildiğini, el emeği göz nuru işçilik olduğunu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin özel olarak Hulusi Akar'a hediye ettiğini ifade eden Fabrika sahibi Nevzat Cürgül; “Bu duygu tarif edilemez” dedi.
Ziyaret sırasında işçilerin yoğun ilgisi ile karşılaşan Yılmaz işçilerle sık sık hatıra fotoğrafı çektirdi.
Giresun Haberci - Giresun Son Dakika Haberleri

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"