“SORUN YAŞAMAK İSTEMİYORUZ”

http://giresunhaberci.com/wp-content/uploads/2019/01/yeni-transfer.jpg
Spor Toto 1. Lig temsilcimiz Giresunspor'da, Kulüp Başkanı Sacit Ali Eren, transfer görüşmelerinin sürdüğünü açıkladı.
Eksik mevkilere yeni takviyeler yapacaklarını ifade eden Eren, “Ligin ikinci yarısında sorun yaşamak istemiyoruz. Alternatifli ve başarıya gidecek bir kadro kurmanın gayreti içerisindeyiz. Kadromuza önemli transferler yaptık.
Ancak bunlar yeterli değil. Takımda eksikliği hissedilen bölgelere de takviye yapmak istiyoruz. Görüşmelerimiz devam ediyor. Bu görüşmelerden kısa bir süre içerisinde netice almayı umut ediyoruz” diye konuştu.
MAĞLUP OLDUK
Giresunspor, Antalya kampında oynadığı ikinci hazırlık maçında Adana Demirspor'a 1-0 yenildi. Müsabakaya Kayacan, Berkan, Mahmut, Ferhat, Hüsamettin, Alperen, Landel, Tevfik, Volkan, Dauda ve Cyriac 11'iyle başlayan Çotanaklar'da teknik adam Ümit Özat ilerleyen dakikalarda birçok oyuncusuna görev verdi. İlk yarısı golsüz sona eren mücadelenin 86. Dakikasında Semih Güler'in kaydettiği gole engel olamayan Yeşil-beyazlılar sahadan 1-0 yenik ayrıldı.
CUMA GÜNÜ NOKTA KONACAK
2 Ocak'tan bu yana Antalya'da ligin ikinci devresine hazırlanan Çotanaklar, kampa Cuma günü nokta koyacaklar. Yeşil beyazlılar ikinci devresinin ilk maçında 20 Ocak Pazar günü deplasmanda Eskişehirspor ile oynayacağı karşılaşma için Cuma günü Antalya'dan Eskişehir'e geçecekler.
BİLETLER
Giresunspor'un deplasmanda Eskişehirspor ile oynayacağı karşılaşmanın biletleri satışa çıktı.
Gerek Giresun, gerek İstanbul, gerekse de Bursa'da yaşayan Giresunlular'ın ilgi göstereceği 20 Ocak'taki zorlu doksan dakikada Çotanaklar için ayrılacak tribünün biletleri 6 TL olarak belirlendi.
Giresun Haberci - Giresun Son Dakika Haberleri

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"