Başkan Aksu'dan 23 Nisan mesajı


Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.
Belediye Başkanı Aksu Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda şu görüşleri dile getirdi: “Egemenliğin kayıtsız şartsız halk iradesine teslim edilişinin ve halk iradesinin temsili olan T.B.M.M açılış günü olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 97.yılını kutluyoruz.
Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni açtığı bu günü bayram olarak çocuklarımıza armağan etmiştir. Bu bayram aynı zamanda dünyada ilk ve tek evrensel çocuk bayramıdır. Büyük Atatürk’ün çocuklarımıza en güzel armağanı olan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını her kutladığımızda, gururumuzu, onurumuzu yükseltmeli, Cumhuriyet’e bağlılığımızı yüksek sesle haykırmalıyız.
Çocuklarını koruyamayan, çocuklarını çağdaş eğitimden uzaklaştıran, bir milletin medeniyet liginde yeri yoktur. Her geçen gün daha büyük anlam kazanan, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, "Yurtta Barış, Dünya da Barış" ülküsünü bir kez daha yüksek sesle dünyaya duyuruyoruz. Savaşın değil barışın çocukları, nefretin değil, sevginin çocuklarını geleceğe armağan etmeliyiz.
Bu duygu ve düşünceler ile küçük dostlarımın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram’ını kutluyor, Ulusal Egemenliğimizin mimarı olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve onunla beraber her cephede mücadele etmiş silah ve dava arkadaşlarını minnet ve şükranla anıyorum."

"http://www.giresunhaberci.com/2017/04/23/baskan-aksudan-23-nisan-mesaji/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"