"Okulun kapatılması söz konusu değil"

Giresun kamuoyunda kapatılacağı yönünde söylentiler çıkan Mimar Sinan Anadolu Lisesi ile ilgili MEB Orta Öğretim Genel Müdürü Ercan Türk, "Okulun kapatılması söz konusu değil” dedi.

Giresun’un en gözde okullarından birisi olan Mimar Sinan Anadolu Lisesinin kapatılmasına yönelik bir süreden bu yana kamuoyunda çıkan söylentilere son noktayı Milli Eğitim Bakanlığı koydu. Okulla ilgili haberin Giresun kamuoyunda yer almasının ardından MEB Orta Öğretim Genel Müdürü hemşerimiz Ercan Türk, okulun kapatılmasının söz konusu olmadığını söyledi. Türk mesajında şöyle dedi: "Giresun Mimar Sinan Anadolu Lisesi kapatılmamıştır ve bu konuda verilmiş bir karar bulunmamaktadır. Üniversitenin tahsis talebini il değerlendirmektedir. Öğrencilerimizi, velilerimizi tedirgin edecek hiçbir husus söz konusu değildir”

GÖZLER VALİ KARAHAN’DA

MEB Orta Öğretim Genel Müdürü Ercan Türk’ün açıklamasında, bakanlıkça bu konuda alınmış bir karar yoktur, konuyu il değerlendirmektedir” şeklindeki sözlerinin ardından kamuoyunda gözler şimdi Giresun Valisi Hasan Karahan’a çevrildi. Karahan’ın da gerek GRÜ rektörü, gerekse MEB’in açıklamalarının ardından tahsisle ilgili başlatılan işlemleri durdurması ve kamuoyuna açıklamada bulunması bekleniyor.

"http://www.giresunhaberci.com/2017/04/24/okulun-kapatilmasi-soz-konusu-degil/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"