Bulancak’ta Plaj Off-Road Gösterisi


Bulancak Kaymakamlığı organizatörlüğünde Bulancak Belediyesi, Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü  ve Bulancak Turizm ve Tanıtma Derneğinin Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlemiş olduğu Off-Road Gösterisi 15 Nisan Cumartesi günü Bulancak Belediye Plajında muhteşem bir gösteriyle yapıldı.

Bulancak Belediyesinin parkur düzenlemesini yaptığı plaj Off-Road’ında 23 araç harika bir gösteri yaptı. Yüzlerce vatandaşın izlediği programa Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar ve Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut katıldı.

Programda gösteri başlamadan önce 28 Giresun Off-Road Kulübü Başkanı Rehber Uzunalioğlu tarafından Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Karakol Komutanı Cihan Gültekin, Bulancak Emniyet Müdürü Turgay Kovancı ve Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut’a özel hazırlanmış Off-Road montu hediye edildi.

Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge off-road’a katılan kulüplerden 28 Giresun, Çotanak, Patika ve Piraziz Off-Road Kulüplerine katkılarından dolayı plaket takdim edildi.

"http://www.giresunhaberci.com/2017/04/18/bulancakta-plaj-off-road-gosterisi/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"