AK Parti Espiye İlçe Teşkilatı iftar yemeği verdi


AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk ve Cemal Öztürk, Espiye AK Parti İlçe teşkilatı tarafından düzenlenen iftar sofrasında vatandaşlarla birlikte oruç açtı.  AK Parti Espiye ilçe teşkilatının düzenlemiş olduğu İftar yemeğinde vatandaşlarla siyasetçiler bir araya geldiler. Yemekte AK Parti Espiye İlçe başkanı Ali Küçükaydın, İGM Üyesi Mehmet Abdioğlu, AK Parti Giresun Milletvekilleri Sabri Öztürk, Cemal Öztürk, birer konuşma yaptılar. AK Parti Espiye İlçe başkanı Ali Küçükaydın, “Ramazan ayı dolayısıyla dostlarla birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yaşadığımız bu birlik ve beraberlik süresince güzel hizmetlerde bulunacağımızın temennisindeyim. İftar programımıza katılım herkese teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk de iftarda yaptığı konuşmada Giresun ve Espiye İlçesinin gelişmesi ve kalkınması için çalıştıklarını söyledi. Espiye ilçesine yapılan yatırımların devam edeceğini ve takipçisi olacaklarını belirten Sabri Öztürk, “AK parti İlçe teşkilatımıza herkesi aynı sofrada bir araya getirdiği için ve ramazana yakışır bir mana ile bir ruhla bir iklimle yaşattığı için teşekkür ediyorum” dedi.

Grand Karadere düğün salonunda verilen iftar yemeğine Belediye Başkanı Mustafa Karadere, AK parti Milletvekilleri Cemal Öztürk, Sabri Öztürk, İl Başkan Vekili Kenan Tatlı, AK Parti İlçe Başkanı Ali Küçükaydın, Belediye Başkan Yardımcıları Ali Kemal Akkaya, İbrahim Yanık, Sayıştay Denetçisi Ahmet Ortak ve Soğukpınar Belde Belediye Başkanımız Özcan Özdemir , Ak Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Ali Küçükaydın ve yönetim kurulu üyeleri, Gençlik Koları ve üyeleri, Mahalle ve Köy Başkanları, Sandık Başkanları, Köy ve Mahalle Muhtarları Soğukpınar Belde Teşkilatı ve Espiye Sivil Toplum Kuruşları ve davetliler Katıldı.

"http://www.giresunhaberci.com/2017/06/16/ak-parti-espiye-ilce-teskilati-iftar-yemegi-verdi/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"