GÖRELE BELEDİYESİ YAZ OKULU AÇTI


Görele Belediyesi tarafından öğrencilerin yaz tatillerini değerlendirmek, onları faydalı aktivitelere yönlendirmek amacıyla gecen yıl yoğun ilgi gören yaz okulu bu senede açıldı.

Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan yaz okulunda 7-12 yaş gurubu öğrenciler Türkçe, Matematik, İngilizce, Fen Bilimleri, Kur’an eğitimi, resim, heykel, taş boyama, ahşap boyama, ebru sanatı gibi sanatsal, izcilik, kamp ve gezi organizasyonları, yüzme kursu gibi spor faaliyetlerinin yanı sıra zeka-beceri oyunları, müzik kursu, Türk Halk oyunları ve modern dans eğitimlerinden faydalanabilecekler.

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Gençlik Merkezinde açılan yaz okulunu çalışmalarını yerinde takip ederek, öğrencilerle sohbet etti, hatıra fotoğrafı çektirdi.
Erener, belediye olarak yaz okulu açmalarındaki amaçlarının gençleri faydalı aktivitelere yönlendirmek ve yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlamak olduğunu söyledi.

Görele Belediyesi Yaz Okuluna kayıtların devam ettiğini belirten Başkan Erener, “Göreleli çocuklar spora ve eğlenceye doyacaklar, çeşitli eğitimlerle kendilerini geliştirip, farklı etkinliklerle kendilerini geleceğe hazırlayacaklardır. Bu okullarda çocukların alacakları eğitimler sadece spor odaklı olmayacak. Öğrenciler, fiziksel gelişimlerinin yanı sıra, geleneksel çocuk oyunlarından değerler eğitimine kadar birçok faydalı etkinlik ile kendilerini hem sosyal hem de kültürel açıdan donanımlı hale getirebilecekleri eğitimleri alacaklardır. Belediye olarak geleceğimize yönelik yaptığımız ve yapacağımız hizmetler, katkılar devam edecektir. Eğitimin her alanında öğrencilerimizin yanındayız. Kursumuza kayıtlarımız devam etmektedir” dedi.

Görele Belediyesi yaz okuluna kayıt yaptırmak isteyenlerin belediye beyaz masa birimine müracaatta bulunup, (0454) 515 10 10 numaralı hatla iletişime geçebilirler.

"http://www.giresunhaberci.com/2017/06/28/gorele-belediyesi-yaz-okulu-acti/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"