Hacim ve kilolarınız kontrol altında

Sporcuların yoğunluklu olarak tercih ettiği olgu hacim kazanımı ve kilo artışı olmaktadır. Özellikle fitness gibi spor aktiviteleriyle uğraşanlar için önemli bir konuyu oluşturan hacim kazanımı, kaslarda gelişimi sağlayacaktır. Kas gelişimi ve hacim kazanımı, sanıldığı gibi kolay gerçekleşmiyor. Bunun için uygun bir beslenme programına sahip olmanız gerektiği gibi farklı besin maddelerini de takviye olarak almalısınız. Gainer vücudunuzun ihtiyaç duyduğu protein, kalori ve makro besin ihtiyaçlarınızı karşılamaya yönelik üretilmiştir. Metabolizma hızları sebebiyle uygun kilo artışı ve kas gelişimi sağlayamayan kişiler, özel olarak üretilen gainer ürünlerini tercih ederek bu gibi sorunları minimize edebilir. Dymatize Super Mass Gainer kullanan kişilerin büyük çoğunluğu genel anlamda günlük ihtiyaçlarını karşılayabilmektedir. Vücudun ihtiyaç duyduğu günlük vitamin ve mineral ihtiyaçlarınıza yönelik hazırlanan bu ürün, aynı zaman da amino asit, kreatin ve mono hidrat ile güçlendirilmiştir.

Faydaları;

Dymatize Super Mass Gainer ile mükemmel bir antrenman programı çıkarabilirsiniz. Homojen kilo kazanımı için formüle edilen bu ürün, yüksek amino asit profili sayesinde dikkat çekecektir. Her bir servisinde 30 gram Bcaa ve glutamin ile hem antrenman sonrası toparlanmayı hem de kas kütleleri elde etmeyi amaçlayacak bu ürün, tek serviste 2 gramlık kreatin içeriğiyle de karşınıza çıkacaktır. Bilimsel olarak teste tabi tutulan bu üründe en iyi sonucu almak için kreatin ile kombinasyon şarttır. Dymatize Super Mass Gainer sahip olduğu yüksek kalite sayesinde Türkiye’de en çok edilen kilo aldırıcı ürünler olarak dikkat çekmektedir.

Kolay hazırlanır;

Dymatize Super Mass Gainer kolay hazırlanabilir yapısıyla dikkat çeker. 1 ölçek halinde kullanacağınız ürünü 200 veya 500 ml su veya süt ile karıştırabilirsiniz. Shaker kullanımlarında hazırlama daha kolay ve etkili olacaktır. Dikkat edilmesi gereken husus ise shaker kullanılmadığı durumlarda topaklanmayı engellemek için önce toz sonra sıvı eklenilmeli ve eklenen sıvı damak tadına göre ayarlanmalıdır. Ürünün öncelikli kullanımı spor sonrasıdır. Kişisel kalori ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak antrenmandan 30 dakika önce de kullanılabilmektedir. Dikkat edilmeden kullanımlar bölgesel yağlanmalara sebep olabilir.

Püf noktası;

Dymatize Super Mass Gainer kreatin içerdiği için 3 aylık kullanım sonrasında 1 hafta ara verilmesi önemlidir. İçerisinde protein; konsantre, izole ve hidrolize whey proteinleri yer alan bu ürün, ilk kullanımda hazımsızlık gibi sorunları ortaya koyabilir. Ürünü kullanmak için 16 yaşını tamamlamak gerekir. Bunun yanında hamilelik dönemlerinde kullanımı tavsiye edilmez.

1994 yılında kurulan Dymatize  yüksek kalitedeki ürünleriyle önemli bir yere sahiptir. Yüksek kaliteli ürünleriyle dikkat çeken ve çeşitli testlere tabi tutularak üretim yapan Dymatize, 50’nin üzerinde ülkede satış rekorları kırmış ve ciddi başarılar elde etmeyi bilmiştir. Dymetize ürünlerini güncel ithalat ve üretim serilerinin yer aldığı Fitbull mağazasından satın alabilirsiniz. Uygun ödeme koşulları, taksit ve hazır stok seçenekleri, hızlı kargo gibi avantajları size sunan Fitbull, kaliteli içeriklere ulaşabilmenize imkan tanıyacaktır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"