Piyasaya sahte para sürerken yakalandılar

Giresun Emniyet Müdürlüğünce ilimiz Gazi Caddesi'nde iki farklı iş yerinde meydana gelen "Parada Sahtecilik" olaylarının aydınlatıldığı açıklandı.
Giresun Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklama şöyle: 17.02.2017 günü Gazi Caddesi'nde iki farklı iş yerinde meydana gelen "Parada Sahtecilik" olayları ile ilgili, KOM Şube Müdürlüğü görevlilerimizin tespit edilen eşkâller üzerinde yaptıkları çalışmalar neticesinde, olayın şüphelisi M.S.Y. ve Y.H. isimli 2 şahıs Bulancak ilçesinde 34 ... .... plakalı araç içerisinde yakalanmıştır. Adli Makamlardan alınan arama kararına istinaden şahıslar ve araç üzerinde yapılan aramalarda,
şüpheli şahısların kullandıkları araçta 21 adet ve şahısların piyasaya arz ettikleri 2 adet olmak üzere toplamda 23 adet sahte olduğu değerlendirilen 200 TL’lik banknotlar (Toplam 4.600 TL.)  sahte paraları kullanarak alındığı değerlendirilen giyim, kozmetik ve elektronik eşyalar, şahısların üzerinde sahte paraları kullanarak ele ettikleri değerlendirilen toplam:1.910 TL para ele geçirilmiştir.

Şüpheli M.S.Y. ve Y.H. isimli şahıslar hakkında yapılan araştırma neticesinde Ordu ve Samsun’da Parada Sahtecilik suçuna karıştıkları ve firari olarak arandıkları tespit edilmiştir. Şüpheli M.S.Y. ve Y.H. isimli şahıslar 18.02.2017 günü çıkarıldıkları Adli Makamlarca tutuklanmıştır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"