"Fındık için mücadelemiz sürecek"

CHP Milletvekili Bülent Bektaşoğlu 3 günlük fındık yürüyüşünü ve miting değerlendirdi. Bektaşoğlu, "Fındık hak ettiği değeri buluncaya kadar mücadelemiz sürecek" dedi.

CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, üç gün süren yürüyüş ve fındık mitingine katılımı engellemek için çeşitli kuruluşların devreye girdiğini iddia etti.

Miting sonrası gazetecilere açıklama yapan Bektaşoğlu, “Bu süreçte, temsil ettiği kitlenin, fındık bölgesinde yaşayanların hak ve menfaatlerini savunmaktan geri duran, görev ve sorumluluklarını yerine getirmeyen, hatta yürüyüş ve mitingimize katılınmaması yönünde karar alarak çeşitli yöntemlerle engellemeye çalışanları, vicdanlarıyla baş başa bırakıyor, tarihin yargıçlığına havale ediyorum. İktidarlar ve onların sunduğu menfaatler gelip geçicidir. Kalıcı olan ülkemiz ve halkımızdır.  Onlara ekmek ve emek mücadelesinin kutsallığını, her şeyin üstünde tutulması gerektiğini bir kere daha hatırlatıyorum” dedi.

BEKTAŞOĞLU: "KILIÇDAROĞLU FINDIK MÜCADELEMİZİ SAHİPLENDİ"

Yürüyüş ve mitinge katılanlara, destek veren, kişi ve kuruluşlara, belediyelere, STK’lara, basına, CHP yöneticilerine teşekkür eden Bektaşoğlu, açıklamasında şunları söyledi

“Bu mücadeleyi sahiplenen ve fındık üreticisinin, fındığın yanında olduğunu, sorunlarımıza sahip çıktığını bir kere daha kanıtlayan, bize yalnız olmadığımızı hissettiren CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Fındığın başkenti Giresun milletvekili olarak üreticilerimiz adına kendisine teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

Kılıçdaroğlu’nun mitingde sunduğu altı maddelik çözüm önerisini ‘manifesto gibi kabul edip mücadelemizin şiarı haline getireceğiz’ sözleriyle değerlendiren CHP milletvekili Bektaşoğlu, şunları söyledi: “Bu daha başlangıç; fındık hak ettiği değeri buluncaya kadar mücadelemize devam edeceğiz. AKP’nin uluslararası sektörlerin çıkarlarını korumak için oluşturmaya çalıştığı, üreticimizi mağdur eden, bölgemiz ve ülkemizi ekonomik zarara uğratan politikaları kabul etmeyeceğiz. Hakkımızı arıyoruz, haklıyız, güçlüyüz ve kazanacağız.”

Bülent Bektaşoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na fındıkla ilgili bir dosya sunduğunu da sözlerine ekledi.

"http://www.giresunhaberci.com/2017/09/22/findik-icin-mucadelemiz-surecek/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"