CHP’LİLER SANDIK BAŞINA!

CHP’de 7 Haziran’da yapılacak olan milletvekili seçiminde ilk 4 sıra yarın yapılacak olan ön seçim ile belli olacak. İl genelinde hakim huzurunda yapılacak olan ön seçime 11 aday adayı girecek. Partiye kayıtlı 7 bin 409 üye ön seçimde an az 2 en çok 4 aday adayı için oy kullanabilecek.


İL BAŞKANI KİTAPÇI’DAN ÜYELERE ÇAĞRI


Yarın yapılacak olan ön seçim öncesinde CHP Giresun İl Başkanı Sinan Kitapçı partili üyelere çağrıda bulunarak sandıklara gidip oylarını kullanmalarını istedi. Kitapçı” CHP milletvekili adaylarını en demokratik biçimde belirleyen parti olduğunu göstermiştir. Sandıktan çıkan adaylar tüm CHP lilerin adayı olacaktır. Birlik ve beraberlik içerisinde 7 Haziran seçimlerine katılacağız” dedi.


İŞTE ADAY ADAYLARI:


CHP’den Giresun milletvekili aday adaylığını açıklayan Selahattin Karaahmetoğlu, Eşref Karaibrahim, Eyüp Çiftçi, Nilay Pınar, Sevgi Utlu Güngör, Basri Gürsoy, Rüştü Kurt, İbrahim Akgün, Dursun Karahasan, Mehmet Niyazi Hotmanoğlu ve Bülent Bektaşoğlu için üyeler sandık başına giderek tercihini ortaya koyacak


HANG İLÇEDE KAÇ ÜYE OY KULLANACAK


Giresun Merkez- 2327, Alucra-70, Bulancak-1410, Çamoluk-43, Çanakçı-70, Dereli-159, Doğankent-84, Espiye-450, Eynesil-247, Görele-954,  Güce-173, Keşap-409, Piraziz-398, Şebinkarahisar-205, Tirebolu-303 ve Yağlıdere-107.



CHP’LİLER SANDIK BAŞINA!

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"