Kitapçı, “Demokrasi ateşini yaktık”

Pazar günü Giresun’da ve Türkiye’nin birçok bölgesinde demokrasi ateşi yandı. Üyelerimiz aday sıralaması yaptı. Partimizin adayları üyelerimizin hür iradesi ile sıralandı.

Genel Merkezimiz aldığı ön seçim kararı ile demokrasiyi yeniden kazandırmıştır. Genel Başkanımız başta olmak üzere önseçim kararı alan partimizin kurullarına teşekkür ediyorum.


Giresun’da 11 aday adayımız diğer partilere örnek olacak olgunluk, birikim ve centilmenlik içerisinde bir kampanya yürüttüler. Öncelikle aday adayı olma fedakârlığını gösteren 11 arkadaşımıza sonsuz teşekkür ediyorum.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin temelini oluşturan, her türlü zorluğa göğüs gererek bayrağımızı dalgalandıran değerli üyelerimize, sandığa giderek yüksek katılım sağlayıp tercihlerini yaptıkları için teşekkür ediyorum.


Üyelerimizin, daha doğrusu halkımızın oyları ile Giresun’da adaylarımız; 1. Bülent Yener Bektaşoğlu, 2. Selahattin Karaahmetoğlu, 3. İbrahim Akgün 4. Basri Gürsoy olarak sıralanmıştır. Adaylarımız, halkın temsilcileri olarak 7 Haziran’da halktan aldığı yetki ile Ankara’ya gidecektir.  Genel Başkanımız da önseçime girerek, halktan yetki almıştır. Demokrasiye öncülük etmiştir. Cumhuriyet Halk Partisi demokrasinin, hukukun, çağdaşlığın Türkiye’nin teminatıdır. Giresun’da ve Türkiye de CHP iktidarı yakındır. AKP’nin hayallerini halkımız yıkmıştır. Cumhuriyet’e, hukuka, laikliğe, işçiye, memura, halka tahammül edemeyen AKP baskısı 7 Haziran’da sona erecektir.

Adaylarımızla, üyelerimizle, il, ilçe teşkilatlarımızla, Giresun’da CHP iktidarını yakalayacağız. Giresun’u ihmal eden, hizmet üretemeyen AKP temsilcilerini sandıkta emekliye ayıracağız.



Kitapçı, “Demokrasi ateşini yaktık”

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"