CHP’lilerden gövde gösterisi

CHP’liler Bektaşoğlu ile kolkola girerek Gazi Caddesi üzerinden partiye yürüdüler. CHP Milletvekili adayı Bülent Bektaşoğlu’na kalabalık partili gurubunun yanı sıra cadde üstündeki esnaflar ve halkta alkışlarla destek verdi.

CHP’de coşkulu ve kalabalık partililerin alkış ve tezahüratları arasında salona giren Bülent Bektaşoğlu, İl Başkanı Sinan Kitapçı, İlçe Başkanı Burak Bektaşoğlu ve 3.sıra adayı İbrahim Akgün’le birlikte partilileri selamladı.

Bektaşoğlu, buradaki konuşmasında, “bizlere bir demokrasi şöleni yaşattı” diye diyerek,  Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na teşekkür etti.

”Önseçim için 11 aday adayı yola çıktık. Bizlere her kes imrendi. Arkadaşlarım sağ olsunlar, onlara teşekkür ediyorum” diyen Bektaşoğlu, şunları söyledi: “Ben genel başkanın değil sizlerin milletvekili olacağım. Sizler bana sizleri temsil etme görev ve sorumluluğu verdiniz. Bu görevi en iyi şekilde yapacağım.”

CHP Giresun Milletvekili Adayı Bülent Bektaşoğlu ardından il, ilçe başkanı ve 3.sıra adayı İbrahim Akgün’le partilileri selamladı.



CHP’lilerden gövde gösterisi

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"