Melikoğlu, "Kanayan yaraya çare olacağım"

Milliyetçi Hareket Partisi Giresun Milletvekili aday adayı Uğur Melikoğlu Bulancak ve Piraziz bölgesinde kanayan yaralara çare olacağı belirtiliyor.


MHP Giresun Milletvekili Aday adayı Uğur Melikoğlu, Bulancak ve Piraziz başta olmak üzere bölgedeki çalışmalarına son hızıyla devam ediyor. Gerçekleştirmiş olduğu ziyaretlerde halkın ilgi odağı haline gelen Melikoğlu şimdiden vatandaşların gözüne girmeyi başardı. 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde yaptığı yardımlar ile gündemden düşmeyen MHP Giresun Milletvekili aday adayı Uğur Melikoğlu bu yönde çalışmalarına seçimden sonrada devam etti. Eğitime, sağlığa, kamu kuruluşlarına ve yardıma ihtiyacı olan ailelerin derdine çare olmak için gecesini gündüzüne katan Melikoğlu vekil seçilmesi halinde ne yönde çalışacağının şimdiden sinyalini verdi.


Bulancak ve Piraziz başta olmak üzere Giresun’un sorunlarına hakim olduğunu belirten Melikoğlu sorunların çözümlerinin de takipçisi olacağını kendisinin Ankara’da yaşayan değil Giresun’un içinde nefes alan bir vekil olacağını açıkladı.



Melikoğlu, "Kanayan yaraya çare olacağım"

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"