Türk, “Herkes bana aracısız ulaşacak”

Ortaöğretim Genel Müdürü iken görevinden istifa eden ve AK Parti’den Giresun Milletvekili aday adayı olan Ercan Türk, aday belirleme süreci hakkında açıklama yaptı.


Türk yaptığı açıklamada; Aday belirlemede, partimizin belirlediği prosedürler tamamlanmak üzere. Önce teşkilat düzeyinde temayül yoklaması yapıldı. Bilahare, genel merkezde yüz yüze görüşmeler gerçekleştirildi. Bu günlerde ise kamuoyu araştırmalarının yapılması bekleniyor. Tüm bu veriler ışığında 23 Mart 2015 tarihinden itibaren Sayın Başbakanımızın başkanlığındaki üst kurul nihai kararı verecek” dedi.


Amacım, küçülen değil büyüyen bir Giresun idealini gerçekleştirmek ve her bir Giresunlunun doğduğu yerde doymasına imkân sağlamak. Amacım, Giresun’un göç veren değil göç alan bir il olmasına ve yaşamak için tercih edilen bir şehir olmasına katkı sunmak diyen Türk, “Söz veriyorum herkesin aracısız ulaşabileceği biri olmaya devam edeceğim. Giresun’a açacağım hizmet bürosu ile ayağınıza geleceğim. Giresun’un hizmetinde ve Giresunlunun emrinde olacağım” dedi.



Türk, “Herkes bana aracısız ulaşacak”

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"