"Bize 13 gün katlanamadılar"

MHP’den Giresun Milletvekili seçilen Dr. Orhan Erzurum mazbatasını aldıktan sonra ilk değerlendirme toplantısını yaptı. Uzlaşıcı bir milletvekili profili çizeceğini ifade eden Orhan Erzurum, kendisine verilen  güven ve yetkiye layık olmaya çalışacağını söyledi.  Giresun’un uzlaşıcı bir siyasi anlayışa ihtiyacı olduğunu belirten Erzurum; “Giresun’un sorunları konusunda gece gündüz çalışacağız. Önceliğimiz daima Giresun olacak asla ötekileştirmeyeceğiz. Giresun’un siyasi bir anlayışa ihtiyacı olduğunu inancındayız ve hizmet noktasında kesinlikle bu uzlaşının sağlanmasına öncelik edeceğiz. Bu vesileyle seçilen diğer milletvekili arkadaşları kutluyor ve onlara çağrıda bulunuyorum. Gelin Giresun’un menfaatleri söz konusu olduğunda birlikte hareket edelim.”

13 GÜN KATLANAMADILAR”

AK Parti İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü’nün , “ Biz 13 yıldır yaptığımız ve yapacağımız hizmetleri anlattık. CHP ve MHP’li milletvekilleri de ne yapacaklarını anlatsınlar” yönündeki eleştirilerine de cevap veren MHP’li milletvekili Orhan Erzurum; “Biz AK Parti’ye 13 yıl katlandık onlarda bize 13 gün katlanamadı” dedi.

Erzurum; “Biz seçim öncesi ne vaatlerde bulunduysak bu vaatlerimizin takipçisi olacağız. AK Parti gibi tabela üzerinde projeler üretmeyeceğiz. AK Parti tabelalarda açılış yaptı.

Giresun’a 13 yılda bir fabrika açmadı var olanları da kapattı. Biraz sabredip hükümet kurulduğunda Giresun için neler yapacağımızı göreceklerdir.  Giresunlu AK Parti’ye 13 yıl sabretti ancak onlar  13 gün sabredemedi. Bu nasıl bir mantıktır. Fabrikayı yıkıp üzerine toplu konut yapma diye bir olayı dünyada göremezsiniz ama Giresun’da görüyoruz” Nasıl bir koalisyon hükümeti kurulmasıyla ilgili de değerlendirmelerde bulunan Erzurum; “Her partinin kendi kırmızı çizgileri vardır. Genel Başkanımızda partimizin kırımızı çizgisini açıklamıştır. Bu kırmızı çizgiler dahilinde elbet bir hükümet kurulacaktır. Ancak erken seçim hem ülkemiz hem de partiler açısından ciddi bir sorundur. Erken seçimden ziyade koalisyon hükümeti kurmak için bütün alternatifler denenmelidir. Ancak siyasi partiler her zaman seçime hazırdır bizde MHP olarak millete gitmekten hiçbir zaman kaçınmadık ve buna hazırız. Ayrıca AK Parti’nin milletvekili transfer çalışmaları yapması yönündeki iddialarının konuşulması da çok etik değildir.”



"Bize 13 gün katlanamadılar"

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"