"Kimseden aşağıda değiliz"

Giresunspor’un Başkan Yardımcısı Mehmet Kazancıoğlu, yeni sezon hazırlıklarını zirve mücadelesi yapmak üzere gerçekleştireceklerini söyledi.


Ligde mücadele edecekleri rakiplerinden aşağı kalır yanlarının olmadığını belirten Kazancıoğlu, takımımızın da zirve hesabı içinde olacağını belirterek, şöyle konuştu:

“Ligde mücadele edeceğimiz rakiplerimizden aşağı kalır yanımız yok. İki sezondur takımımız bulunduğu ligde hedefine ulaşmaktadır ve başarılı olmaktadır. Yeni sezonda hedefimiz zirve mücadelesi olacaktır. Güçlü bir kadro oluşturup taraftarlarımızın da desteği ile amacımıza ulaşmaya çalışacağız.”

“TRANSFERDE ÜCRETLER ŞU ANDA ASTRONOMİK”

Başkan Yardımcısı Kazancıoğlu, transferde ücretlerin astronomik olduğunu söyleyerek, bu konuda acele etmediklerini söyledi.

Kazancıoğlu şöyle dedi: “Transferde bütçemize göre hareket edeceğiz. Ancak bu kaliteli oyuncu transfer etmeyeceğimiz anlamında değildir. Alacağımız oyuncular noksan yerlerimize isabetli olarak alınacaktır. Sahaya güçlü, başarılı olacak bir kadroyu çıkaracağız. Çotanaklardan yeni sezonda da takımlarının yanında olmalarını ve tribünleri doldurup, sahadan başarılı olarak ayrılmalarına yardımcı olmalarını bekliyoruz.”

 



"Kimseden aşağıda değiliz"

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"