"Ne yapacağınızı açıklayın!"

AK Parti İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü, dün parti il binasında düzenlediği basın toplantısında 7 Haziran seçimlerinin genel bir değerlendirmesini yaptı. Tütüncü’nün basın toplantısına İl Genel Meclisi Başkanı Mürşit Gürel7in yanı sıra bazı yöneticiler ve partililerde katıldı. Tütüncü, seçimden aldıkları sonucu beklemediklerini kaydetti ve “Biz Türkiye de 400, Giresun’da ise 4 milletvekili parolası ile seçime girdik, bu açıdan bakıldığında sonuç istediğimiz gibi olmadı, ancak 13 yıldan bu yana geçirdiği 4 seçimden de birinci çıkmış AK parti var. Diğer partilerin hepsinin amacı AK Parti’yi tek başına iktidar yapmamaktı. Bunu başardıkları için zafer sarhoşluğu içindeler, Giresun’da da diğer partilerin aldıkları oylar bizim ki kadar etmedi” dedi.

“HAVAALANINI SEÇİMDEN SONRA AÇMALIYDIK”

Tütüncü, Ordu-Giresun havaalanının seçimden önce açılmasını hata olarak gördüğünü ifade ederek, “450 milyarlık yatırım yapıldı. Havalananının başına Giresun ibaresini koydurduk, bu bile başlı başına bir başarıdır.1964-2002 arasında bu havaalanı Ordu yatırımı olarak görülüyordu.

Biz bunu iki ilin ortak yatırımına dönüştürdük. Açılışta ki konuşma konusunu polemik yapıp milletin kafasını karıştırdılar, aynı şeyi Eğribel Tüneli temel atma töreninden sonra da yaptılar” dedi.

“NE YAPACAKLARINI AÇIKLASINLAR”

AK Parti dışında milletvekili çıkaran partilerin Giresun için yapacakları bir şeyleri olmadığını söyleyen Tütüncü, “Basın bize sorduğu gibi sorsun bakalım Giresun için ne yapacaklar. İşsizliği nasıl önleyecekler, bunları açıklasınlar” diye konuştu. Tütüncü,  AK Parti’nin aldığı oylar bakımından Giresun’un, Türkiye’de 18.sıra bulunduğunu, kendisinin genel merkez tarafından getirildiğini ve genel merkezin bırak demesi halinde görevi bırakabileceğini de kaydetti.



"Ne yapacağınızı açıklayın!"

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"