"Tümü ile anlaşma taraftarıyız"

Giresunspor’da kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, “İç transfer görüşmelerine başladık. Hedefimiz mevcut iskelet kadroyu korumak” dedi.

Bozbağ, yaptığı açıklamada, geçtiğimiz sezon kadroda bulunan tüm futbolculara çağrıda bulunarak görüşmeye davet ettiklerini söyledi.

Bugünden itibaren davetlerine olumlu cevap veren isimlerle görüşmelere başladıklarını vurgulayan Bozbağ, “Giresunspor’un bütçesi ve imkanları doğrultusunda kendilerine tekliflerimizi sunuyor, anlaşma zemini arıyoruz” diye konuştu.

Mevcut kadrodaki tüm futbolcularla anlaşmak istediklerini ifade eden Bozbağ, şöyle konuştu:

“Geçen yıl başarıya ulaşmış bir kadromuz var. Bu kadroyu bozmak istemiyoruz. Tüm futbolcularla anlaşma taraftarıyız. Ancak Giresunspor’un bütçesi belli. Biz tekliflerimizi kendilerine sunacağız. Kabul ederlerse yolumuza devam edeceğiz. İlk görüşmede teklifimize ‘evet’ diyenlerle hemen sözleşme imzalayacağız. Kimse ile ikinci ya da üçüncü bir görüşmemiz olmayacak. Anlaşmak istemeyenler ile yollarımızı ayıracağız.”

HOCA KONUSU

Mustafa Bozbağ, teknik direktörün belirlenmesi için de görüşmelerin devam ettiğini, en geç bir hafta içinde bu ismin netleşeceğini sözlerine ekledi.



"Tümü ile anlaşma taraftarıyız"

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"