“Hedefi olan takım olacağız”

Giresunspor Asbaşkanı Ercan Pamuk, yeni sezon hazırlıklarının bu hafta içinde yoğunluk kazanacağını ve iç transfer ile hoca konusunun belli olacağını söyledi.


Pamuk, mevcut futbolcularımızın tatilde olduğunu kaydederek, futbolcularımızın çoğunluğunun takımda kalmak yanlısı olduklarını ifade ederek, bazı oyuncularımıza başka kulüplerden teklif geldiğini ve kulübümüz ile  görüştükten sonra takımda kalıp kalmayacaklarının ortaya çıkacağını belirtti.

“TARAFTARLARIMIZ SABIRLI OLSUN”

Asbaşkan Pamuk, “İstesek bugün Giresun’a teknik adam ve futbolcu getiririz. Ancak geleceklerin Giresunspor’a neler verebileceği önemli. Yeni teknik kadromuzun on gün içersinde şekilleneceğini sanıyorum. Tüm gayretlerimiz güçlü bir takım oluşturabilmek için. Giresunspor taraftarları sabırlı olsunlar. Bekledikleri imzalar atılacak ve takımımız ligin iyi ekiplerinden birisi olacaktır.”

“FORVETE YABANCI OYUNCULAR TRANSFER EDECEĞİZ”

Lige taraftarlarımızın beğeneceği bir takım çıkaracaklarını, forvet hattına enaz 3 yabancı oyuncu düşündüklerini söyleyen Pamuk, “Jones’i bıraktık, Abwo’nun durumu da henüz netliğe kavuşmadı. İleri uca golcü oyuncular alacağız. Hedefi olan bir takım olacağız. Sahaya Çotanakların beğeneceği bir takım çıkaracağız. Ligde kalıcı, başarılı olacak bir takım peşindeyiz. Şu anda piyasa oldukça pahalı, acele etmiyoruz ve imkanlarımıza göre transferlerimizi isabetli olarak yapacağız. Kadromuza aldığımız her futbolcudan faydalanmak istiyoruz. 1. ligde yeni sezonda güçlü takımlar var. Biz de bu takımlardan biri olacağız. Hiçbir rakipten çekinmiyoruz ve başarılı olacağımıza inanıyoruz. Taraftarlarımızdan destek bekliyoruz, Çotanakları ligde sevindirmek amacındayız” diye konuştu.

 



“Hedefi olan takım olacağız”

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"