Aksu: "Canikli ve Karahan'la görüşeceğim"

Belediye Başkanı ve Yeşilgiresun Belediyespor Kulüp Başkanı Kerim Aksu, yönetim kurulu ile yaptığı toplantıda acil çözülmesi gereken konuları ve gelecek sezonla ilgili planlamaları masaya yatırdı.


Belediye Başkanlığı makamında yapılan toplantıda, Genel Menajer Ertan Yılmaz kulübün çözüm bekleyen konuları hakkında yönetim kuruluna bilgi verdi.

Başkan Yardımcısı Fatih Yamak, Yeşilgiresun Belediyespor’un Türkiye Basketbol Birinci Ligi’nde kalıcı olması için ana sponsor bulunması gerektiğini söyledi. Belediye Başkanı ve Yeşilgiresun Belediyespor Başkanı Kerim Aksu, öncelikle şampiyonluk primlerinin çözülmesi için gereken kaynağın sağlanacağını belirterek; “Takımımız Giresun’a büyük bir şampiyonluk kazandırmıştır. Öncelikle bu gururu yaşatanları tekrar kutluyorum. Şampiyonluk primlerini ve maaşları kısa sürede ödeyeceğiz. Kulübümüze yakışır bir kulüp binasını sağlamayı planlıyoruz. Kulüp binasını önümüzdeki günlerde çözmüş olacağız. Acil olarak maçlarımızı oynayacağımız salonun sezona hazır olması gerekiyor. Ayrıca yeni bir kapalı salonun Giresun’a yapılması için girişimlerde bulunacağız. Bu konuda Vali Karahan ve Bakan Beyle görüşeceğim. Yeşilgiresun Belediyespor Türkiye Birinci Ligi’ni çok arzuladı. Büyük bir inançla bu hedefine ulaştı. Bundan sonra Türkiye Birinci Liginde kalıcı olmak, Avrupa Kupalarına katılmak istiyoruz. Bu hedeflere ulaşmak için sponsor bulmamız gerekiyor. Sponsorluk görüşmelerimiz devam ediyor. Heyecanla ilk maçımızı bekliyoruz.” şeklinde açıklama yaptı.

Yeşilgiresun Belediyespor Başkan Yardımcısı Fatih Yamak, transfer konusunda çalışmaları Antrenör Ahmet Kandemir’in yürüttüğünü, hocanın gelecek hafta Giresun’a gelerek çalışmaları yönetimle paylaşacağını ifade etti. Yeşilgiresun Belediyespor Yönetim Kurulu Başkan Kerim Aksu’ya şampiyonluk fotoğraflarından oluşan bir fotoğraf panosu hediye etti.


Aksu: "Canikli ve Karahan'la görüşeceğim"

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"