GİRESUN TEK YÜREK

Giresun’da binlerce vatandaş 5 siyasi parti ve Sivil Toplum Kuruluşu’nun öncülüğünde düzenlenen ‘Tek Ses Giresun, Tek Vücut Millet’ yürüyüşünde bir araya gelerek teröre karşı tepkilerini ortaya koydular.

Giresun Valisi Hasan Karahan, Belediye Başkanı Kerim Aksu, AK Parti, MHP, CHP, SP ve BBP İl Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşları ve vatandaşlar yürüyüşe destek verdi.

Genç, yaşlı, hasta, asker, polis demeden binlerce Giresunlu ellerine aldıkları Türk bayrakları ile Debboy mevkiinden başlayarak, Atatürk Meydanı'na yürüdüler.
Atatürk Meydanı'na kurulan platformun etrafını dolduran binlerce Giresunlu'ya 5 siyasi partinin ve STK’ların ortak basın açıklaması metnini ise Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu okudu.

[gallery td_select_gallery_slide="slide" ids="23605,23606,23607,23608,23609,23610,23611"]

Tek yumruk olmak için bugün bu programın düzenlendiğini belirten Çakırmelikoğlu, “Son zamanlarda ülkemiz üzerinde, çok kritik oyunlar oynandığını gözlemliyoruz. Sözde birbirleri ile ilgisi olmayan terör örgütleri, aynı dönemde ülkemizi hedef alıyor. Terör saldırıları ile birlik ve beraberliğimiz bozulmak isteniyor. Önce 15 Temmuz darbe girişimi, önceki hafta İstanbul’da 44 polisimize, geçen hafta sonu Kayseri’de 14 askerimize yapılan hain saldırı ile canımız gerçekten çok yandı. Bu yangının hesabını bu devlet milletiyle el ele vererek soracaktır. Bu millet, bugün Giresun’da olduğu gibi ülkemizin dört bir yanında kenetlenecektir” ifadelerini kullandı.
Konuşmanın ardından şehitler için yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından etkinlik sona erdi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"