Milletvekili Öztürk’ten hastanelere ziyaret

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, 23 Aralık’ta hizmete alınacak olan Giresun Üniversitesi Kadın Doğum Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret ederek, yetkililerden bilgi aldı, açılış için yapılacak hazırlıkları yerinde gördü.

Hazırlıklar ve hastanedeki çalışmalarla ilgili memnuniyetini dile getiren Öztürk, “ Şu anda hasta kabule de başlayan hastanemiz Giresun'a yakışır bir hastane oldu. Açılış için yoğun hazırlıklar yapan başta İl Sağlık Müdürümüz Dr. Ahmet Bal başta olmak üzere idarecilerimize, personellerimize ve tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Giresun Milletvekili Öztürk, Kadın Doğum Hastanesinin ardından Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesini ziyaret etti.

Hastanede verilen hizmetlerle ilgili yetkililerden bilgi alan Öztürk özellikle “Robotla fizik tedavi” hizmeti karşısında hayranlığını gizleyemedi. Sabri Öztürk, “bölgenin en iyi hizmetini veren merkezlerden birisi olan hastanemizde, başta başhekimimiz olmak üzere tüm hekimlere, çalışanlara ve idarecilerimize teşekkür ediyorum; emeklerine, yüreklerine sağlık” diye konuştu.

Giresun Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’ni de ziyaret eden Sabri Öztürk, “Bölge illeri içinde en iyi hizmeti veren hastanelerden birisi olan Diş Hastanemizde yaptığımız incelemelerde vatandaşlarımızın güzel hizmet aldıklarını, memnuniyetlerini gözlemledik. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"