Kent Konseyinden Emniyet ve Jandarmaya taziye ziyareti

Giresun Kent Konseyi, son günlerde yaşanan terör olayları nedeniyle Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç, Giresun Jandarma Alay Komutanı Albay Ali İhsan Ersoy ve Giresun Emniyet Müdürü Uğur Öztürk’ü ziyaret ederek taziyelerini bildirdi. N. Uğur Karaibrahimoğlu başkanlığındaki Kent Konseyi Heyeti bu ziyaretlerde gördükleri ilgi ve alakadan memnun kaldılar.

Ziyarette konuşan Giresun Bölge Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç:

‘’Ülkemizde bir kaos ortamı yaşatılmaya çalışılıyor. Ancak su bilinmelidir ki bizim insanımız başka kimseye benzemez. Herkes; en gencinden en yaşlısına, erkeğinden kadınana vatanını müdafaa etmek için gözünü kırpmadan mücadele eder.

Yani şunu diyebiliriz ki Türk Halkı bir demir misali eğilmez, kırılabilir ama kesinlikle eğilmez. Bu ülke milli mücadele döneminde nasıl yoktan var olduysa aynı ruhla bu olaylarında üstesinden gelecektir” dedi.

İl Jandarma Komutanı Ali İhsan Ersoy ise; “Bizim görevimiz bu cennet vatanımızı canımız pahasına müdafaa etmektir. Sadece asker ve polisin değil gerektiğinde ülke halkının da gözünü kırpmadan bu vatan uğruna canını vereceğini tüm dünya bilmektedir. Yaşanılan bu olaylar bizleri derinden üzmektedir. Ama su bilinmelidir ki ne bu ülkeyi bölmeye ne de birliğimizi bozmaya kimsenin gücü yetmez” diye konuştu.

Giresun Emniyet Müdürü Uğur Öztürk’te; “Yaşanan bu olayalar üzücü olsa da hiçbir güç Türk milletinin birliğini ve beraberliğini zedeleyemez. Dış güçler bunun bilincinde olduğu için bizim karşımızda duramıyorlar. Bu nedenle bazı taşeron terör örgütleri oluşturup bir iç karışıklık meydana getirmeye çalışıyorlar. Ancak buda bizim birliğimizi bozamaz” şeklinde konuştu. Kent Konseyi Başkanı N. Uğur Karaibrahimoğlu ise bu saldırılarla ülkemizin bölünemeyeceğini, birlik ve beraberliğimizin bozulamayacağını söyledi. Karaibrahimoğlu, güvenlik kuvvetlerimizin terörle mücadelede gösterdiği üstün gayretten dolayı kendilerine minnettar olduklarını ifade etti.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"