Vali Karahan, KYK’nın düzenlediği konferansa katıldı

Vali Hasan Karahan, Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Giresun İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Bilgiden Bilince” adlı konferansa katıldı. KYK Giresun İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “KYK 15 Temmuz’u Unutturmayacak” konulu “Bilgiden Bilince Konferansı”  Giresun Üniversitesi (GRÜ) Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu’nda geniş bir katılımcı ile gerçekleştirildi. Konferansın açılış konuşmasını yapan Giresun KYK İl Müdürü Fethi Elmas, “Milli irademize, demokrasimize, Türkiye’mizin aydınlık geleceğine kast etmek isteyen, vatan haini FETÖ Terör Örgütü ve paralel yapının, ülkemizi bölmek, parçalamak için kalkıştıkları 15 Temmuz’u geride bıraktık” dedi.

Elmas, “Dün Osmanlıyı yıkmaya çalışan haçlı zihniyeti, bugün de vatanımızın üzerinde kirli oyunlar oynamaktadır. Kurdukları kirli tuzaklarla aramıza nifak tohumları ekmeye çalışmış olsalar da bunu asla başaramayacaklar. Bizler 15 Temmuz’u Unutmadık asla unutturmayacağız” şeklinde konuştu. Programda, Giresun Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Öğrencisi Muhammet Faruk Aktaş otuz kuş isimli şiiri seslendirirken, Halk Eğitim Merkezi öğrenci topluluğu ise işaret diliyle 15 Temmuz Marşını ve dua şiirini konferansa katılanlarla hep birlikte söylediler.

Konferansa konuşmacı olarak katılan 15 Temmuz Gazileri; Musa İlhan, Metin Doğan ve Dr. Sezai Çelik; 15 Temmuz gecesi ve sonrasında yaşadıkları olaylar ile o günden sonra gelinen süreçte toplumun bilinçlenmesi ve 15 Temmuz gecesi yaşananların toplumda daha iyi anlaşılabilmesi için yaptıkları çalışmaları, katılımcılara aktardı.

Programın sonunda konuşmacılara plaket ve hediyeleri, Vali Hasan Karahan, Rektör Prof. Dr. Cevdet Coşkun, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hasan Bulut ve KYK İl Müdürü Fethi Elmas tarafından verildi.

Konferansa; Vali Hasan Karahan, Rektör Prof. Dr. Cevdet Coşkun, Vali Yardımcısı Yüksel Çelik, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hasan Bulut, KYK İl Müdürü Fethi Elmas, vatandaşlar ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"