GİRESUN’A HAYIRLI OLSUN

150 yataklı Giresun Kadın Doğum Çocuk Hastalıkları Eğitim Araştırma Hastanesi düzenlenen törenle hizmete girdi. Hastanenin açılışında konuşan Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, “Kim ne derse desin biz hizmetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Canikli, 350 yataklı Giresun Eğitim Araştırma Hastanesinin temelinin de yakında atılacağı müjdesini verdi. Ülkenin içerden ve dışardan terör saldırılarına maruz kaldığını kaydeden Canikli, “Bütün şer odaklarını yok etme mücadelemizi sürdürmekte kararlıyız” diye konuştu.

Giresun Kadın Doğum Çocuk Hastalıkları Eğitim Araştırma Hastanesi dün düzenlenen resmi törenle hizmete açıldı. Yapımına 3 yıl önce başlanan ve yapımı tamamlanan hastanenin resmi açılışı için düzenlenen törenine Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli’nin yanı sıra Vali Hasan Karahan, AK Parti Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk, Sabri Öztürk, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ve daire amirleriyle vatandaşlar katıldı.
Açılış töreninde konuşan Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, ülkemiz adına yapılan bütün karalama kampanyalarına rağmen hizmetlerin aksamadan sürdüğünü söyledi.

“EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANESİ'NİN DE TEMELİNİ ATACAĞIZ”

Canikli açılışta yaptığı konuşmasında Giresun’un sağlık alanında önemli yatırımlar elde ettiğini belirterek çok kısa süre sonra da 350 yataklı Eğitim Araştırma Hastanesinin temelini atacaklarını söyledi. Canikli; “Ülkemizin içerisinde bulunduğu zor durumlar göz önüne alındığında ülkenin her tarafında açılışlar gerçekleştirip tesisler açılıyor. Yatırımlarda millete hizmete gecikme söz konusu olmuyor.
Bugün Avrupa’da Türkiye’deki kadar sağlık hizmeti alamıyor. Eski günler geçti artık. En kaliteli şekilde bu hizmetler gelir seviyesi ne olursa olsun alabiliyor. Avrupa’da bunları göremezsiniz. Avrupa’da parana göre sağlık hizmeti alabiliyorsunuz. Türkiye’deki hastaneler beş yıldızlı oteller gibi” dedi. Canikli, Türkiye’nin içte ve dışta terör saldırılarına maruz kaldığını, şer odaklarını yok etme mücadelelerini sürdüreceklerinin de altını çizdi. Yapılan konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesilen hastane binası gezildi ve incelemelerde bulunuldu.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"