TSO’dan turizme destek sözü

Giresun Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Gürgenci Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette Giresun’un turizm potansiyeli ve Giresun Turizm İl Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmaları anlatan Kemal Gürgenci; ”Giresun son yıllarda turizm altyapısına ciddi yatırımlar yaptı. Bu konuda Giresun Ticaret ve Sanayi Odası’nın büyük katkısı olmuştur. Turizme ivme kazandıran yatırımlardan en önemlisi Ordu-Giresun Havaalanıdır. Bu yatırımda Odanın emeği büyüktür” dedi.

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu ise; “Giresun ulaşım altyapısının güçlendirilmesi turizm için önemlidir. Son dönemde yeşil yol bağlantıları ile kültürel mirasların restorasyonu önemli çalışmalardır. Yine Giresun Ticaret ve Sanayi Odası başta olmak üzere destek kuruluşlarımızın hizmet sektörüne yatırımları dikkat çekmektedir” diye konuştu.

Ayrıca, Kültür ve Turizm İl Müdürü Kemal Gürgenci 8-11 Aralık 2016 tarihleri arasında İzmir’de gerçekleşen ve Giresun Turizm İl Müdürlüğü’nün de katıldığı Travel Turkey İzmir Fuarı ile fuarda gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgi verdi.  26-29 Ocak 2017 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilecek olan EMITT fuarı ile ilgili hazırlık çalışmalarından bahseden Kemal Gürgenci, Giresun Ticaret ve Sanayi Odası’nın Giresun Turizminin gelişmesinde en önemli aktör olduğunu belirtti ve turizm konusunda Odanın katkılarının devam etmesi gerektiğini ifade etti. Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu’da “Turizm, Giresun Ticaret ve Sanayi Odası için çok önemli bir sektör. Yurt içi ve yurt dışı fuarlarda Giresun’un tanıtımı ve şehrimizin var olan turizm potansiyelinin değerlendirilmesi konusunda Giresun Ticaret ve Sanayi Odası olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız” dedi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"