"FKB’yi kimse bir yere taşıyamaz"

Milletvekili Sabri Öztürk, Fiskobirlik ve Entegrenin Giresun’un simgesi olduğunu belirterek, "Kar ve zarar hesabı güderek kimse ne Fiskobirlik’i ne de Entegreyi bir yere taşımayı düşünmesin" dedi.

Öztürk, FKB Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar’ın açıklamalarına cevap verdi. Öztürk, "Biz siyasi iktidar olarak hep Fiskobirlik’in yanında olduk, sorunlarının çözümü aşamasında yine yardımcı oluruz” diye konuştu.

Fisbkobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar’ın yaptığı açıklama Giresun’da adeta bomba etkisi yaptı. Bayraktar’ın "Taşınmayı düşünüyoruz” şeklindeki sözlerine sert çıkan AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk; “Hiç kimse ne Fiskobirlik’i, ne de Entegreyi Giresun’dan başka bir yere taşıyamaz. Fiskobirlik Giresun ile özdeşleşmiş bir kurumdur. Fiskobirlik markası Giresun ile birlikte vardır” dedi.

“KAR ZARAR HESABI YAPILAMAZ”

Fiskobirlik Yönetiminin zarar hesabı yaparak taşınmayla ilgili karar alamayacağını ifade eden Milletvekili Sabri Öztürk, "Eğer gerekliyse batı bölgesine de bir entegre tesis kurarlar, buradaki tesis bir yere gidemez" dedi.
Öztürk, iktidar partisi olarak Fiskobirlik’e her zaman yardımcı olduklarını da belirterek şöyle konuştu, "Geçmişte yapılması gereken yardımları yaptık, yine yaparız.”

“BULANCAK OSB'DEN YER VERECEĞİMİZ SÖYLEDİK”

Öztürk, Fiskobirlik’e Bulancak OSB'den arazi tahsisinde bulunabileceğimizi söyledik, ama onlar tüm fındık sanayi için ayrılan yerin tamamını istiyorlar sorun burada" dedi.
Sabri Öztürk, entegre tesislerinin arazisinin üniversiteye alınmasına yönelik çalışmaların ise devam ettiğini vurguladı.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"