Vali Karahan, HUDER’in Konferansına katıldı

Vali Hasan Karahan, Hukuki Araştırmalar Derneği Giresun Şubesi (HUDER) ve Giresun Üniversitesi Uluslararası Hukuk Topluluğunun işbirliği ile düzenlenen, ‘FETÖ ve Yargı’  ile ‘Terör ve Devlet’ konularının işlendiği konferansa katıldı.

Giresun Üniversitesi (Güre Yerleşkesi) Ömer Halisdemir Konferans Salonunda saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan konferansın açılış konuşmasını, Hukuki Araştırmalar Derneği Giresun Şube Başkanı Av. Nuri Karaman yaptı.

Karaman, dernek olarak amaçlarının üyelerinin mesleki bilgi, gelenek ve kültürlerini artırmak ve genel anlamda sağlıklı ve istikrarlı bir hukuk düzenini temin etmek olduğunu ifade etti. Konferansa konuşmacı olarak, HSYK Üyesi Ramazan Kaya, HUDER Genel Başkanı Av. Hüseyin Kaya, HUDER Genel Başkan Yardımcısı Av. İbrahim Gül katıldı.

HUDER Genel Başkan Yardımcısı Av. İbrahim Gül’ün moderatörlüğünü yaptığı konferansın panel kısmında konferansa katılan dinleyicilere HSYK Üyesi Ramazan Kaya ve HUDER Genel Başkanı Av. Hüseyin Kaya tarafından, sırasıyla ‘FETÖ ve Yargı’ ile ‘Terör ve Devlet’ başlıklarının ele alındığı konuşmalar yapıldı. Konferans; soru-cevap bölümü, Rektör Prof. Dr. Cevdet Coşkun’un kapanış konuşmasının ardından, Vali Hasan Karahan, Giresun Cumhuriyet Başsavcısı Ozan Kaya, Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı Mithat Kutanoğlu ve Ordu Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli tarafından konuşmacılara hediye verilmesi ile son buldu. Konferansa; Vali Hasan Karahan, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç, HSYK Üyesi Ramazan Kaya, Giresun Cumhuriyet Başsavcısı Ozan Kaya, Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı Mithat Kutanoğlu, Ordu Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli,  Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Demir, Rektör Prof. Dr. Cevdet Coşkun, Vali Yardımcısı Yüksel Çelik, İl Jandarma Komutanı J. Albay Ali İhsan Ersoy, İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, HUDER Genel Başkanı Av. Hüseyin Kaya,  Belediye Başkanları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda hâkim, savcı, avukat ve vatandaş katıldı.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"