"Teşkilatımız görevinin başındadır"

MHP Alucra İlçe Başkanı Vehbi Usta, “Milliyetçi Hareket Partisi Alucra ilçe Teşkilatı görevinin başındadır. Liderinin ve Genel Merkezinin talimatlarına uygun olarak çalışmaktadır” dedi.

Son günlerde MHP Alucra Teşkilatı ile ilgili istifa haberleri başta Ülkücüler içinde fitne çıkarmak istendiğini belirten Usta, “Haberler algı oluşturmaya yönelik ve abartılıdır. Haberlerin başlığında söylenenler ile içeriğinin farklı olduğu okununca anlaşılacaktır.  İstifa eden üç kişidir. İnsanların siyasi partilere üye olma hakkı olduğu gibi; partilerden ayrılma hakları da vardır” ifadelerine yer verdi.

İlçe Başkanı Usta şunlara yer verdi; “Basında adı geçen kişilerin; 7 Haziran ve 1 Kasım 2015 Genel seçimlerinden itibaren partimiz aleyhinde bulundukları bilinmekteydi. Ülkemizin içinden geçtiği hassas dönemi ve Ülkücü Hareketin Türk Milletinden yana olan tavrını anlamayanlar ile yollarımız zaten ayrılmıştı.  Önümüzdeki aylar içerisinde yapılacak olan İlçe kongresi sürecinde; İlçe teşkilatının kendileriyle ilgili alacağı kararı bildiklerinden böyle bir yola başvurmuşlardır. Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin dediği gibi; “Dağa bir kuş kondu, sonrada uçup gitti. Dağ için değişen bir şey yoktur.”

Yeni Anayasa ve devamındaki referandum sürecinde Türk Milletinin yüksek feraseti ile karar vereceğine ve bu sıkıntılı dönemi aşacağına olan inancımız tamdır.  Allah milletimizin yardımcısı olsun.”

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"