Tatlı bir serüveni en iyi şekilde değerlendirmek için

Anne adayları bebek beklediklerini öğrendiklerinde ilk olarak bebeklerini ne zaman kucaklarına alacaklarını merak ederler. Bu meraklarını gidermek adına geliştirilmiş olan hamilelik haftası hesaplama uygulaması bebeklerini tahmini olarak ne zaman kucaklarına alacakları konusunda ve nasıl bir sürecin kendilerini bekledikleri konusunda yardımcı olmaktadır. Böylece anneler hamilelik süreci hakkında kafalarına takılan sorulara yanıt bulabilmekte ve bu süreci en iyi şekilde yönetebilmektedirler.

Bebeğine kavuşma heyecanının yanı sıra anne adayları bu süreçte nasıl hazırlık yapmaları konusunda da endişe yaşamaktadırlar. Önceden bebeğin ne zaman doğacağını öğrenme imkanı tanımakta olan hamilelik haftası hesaplaması uygulaması ile bebeğin tahmini olarak ne zaman doğacağını öğrenerek önlerindeki süreci en iyi şekilde yönetebilmektedirler.

Doğuma hazırlık, bebek odası hazırlama, bebeğin ihtiyaç duyacağı araç gereçlerin temin edilmesi gibi pek çok işin halledilmesine yardımcı olan süre hesaplama uygulamasına erişmek için http://www.gebe.com/gebelik-hamilelik-hesaplama/ adresini kullanabilirsiniz. Site içerisinde belirtilen boşluklara son regl tarihinizi yazarak bebeğinizin tahmini olarak ne zaman doğacağını öğrenebilir ve gebeliğiniz hakkında bilgi elde edebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"