CHP, "AK Parti ekonomik darbe hazırlığında"

CHP İl Başkanı Necati Tığlı, “Hükümet yanlış politikalarından kaynaklı borçları vatandaşın omzuna yükleyemez” dedi.

CHP Giresun İl Başkanı Necati Tığlı, AKP hükümetinin başta üreticiler olmak üzere, kamu çalışanlarına insanca yaşanacak bir ücret vermediği halde, ihtiyaçlara yönelik her türlü hizmete fahiş biçimde zam yapmak istemesine sert tepki gösterdi. Başkan Tığlı yaptığı yazılı açıklamada, “Fındık ve üzüm başta olmak üzere hiçbir ürüne ve üretenlere hak ettiği değeri vermeyen bu hükümet, yanlış ekonomik politikalarından kaynaklı borçları kapatmak için vatandaşı canından bezdiriyor” diyerek de bunun adeta “Ekonomik Darbe” olduğunu savundu.

NE VERİYORSUNUZ DA NE İSTİYORSUNUZ?

Tüm ihtiyaçların yanı sıra vergi zamlarının da vatandaşın belini büktüğüne işaret eden CHP İl Başkanı Necati Tığlı, “Ey AKP hükümeti, vatandaşa ne veriyorsunuz da, bu kadar zam yüklüyorsunuz?” sorusunu yönelterek, ne alıyorsunuz, zamların derhal geri çekilmesini istedi.

AKP’nin 15 yıldır uyguladığı politikaların Türkiye’yi iflasın eşiğine getirdiğini belirten Başkan Tığlı, “Ancak görüyoruz ki, bu çöküntüden kendileri etkilenmiyor. Bin odalı sarayda yaşam sürüyorlar, bu da yetmiyor şimdi 350 odalı yazlık saray yaptırıyorlar. El insaf. Bir de dinde lüks yoktur diye vaaz veriyorlar” ifadelerine yer verdi.

"AK PARTİ POLİTİKALARI İFLAS ETTİ, CHP YÖNETİME HAZIR”

AK Parti yanlış politikalarının faturasını vatandaşa çıkaramaz, böyle bir adaletsizliği yapamaz” diyen Tığlı, bu adaletsizliklerin karşısında olduklarının altını çizerek de; “Belli ki artık AKP politikaları çürüdü, tümüyle metal yorgunluğu içindeler. Başarısızlıkları ortada, çekip gitsinler. Haktan, hukuktan, emekçiden, üretenden yana olan ana muhalefet partisi CHP emekten yana politikaları ve bu politikaları uygulayacak kadrolarıyla ülkemizi yönetmeye hazırdır” şeklinde görüş aktardı.

"http://www.giresunhaberci.com/2017/10/02/chp-ak-parti-ekonomik-darbe-hazirliginda/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"