SP'den, Gürel'e sert tepki!


Saadet Partisi İl Başkanı Abdülkadir Bektaş, mülkiyeti İl Özel İdareye ait taşınmazların satışına tepki gösterdi.

Daha 1 hafta önce İl Özel İdarenin aşırı borçlandığı ile ilgili iddialara, ‘özel idarenin borcu ile ilgili açıklanan rakamları abartılıdır’ diyen İl Genel Meclis Başkanı Mürşit Gürel’in 1 hafta sonra satış kararının açıklanmasının manidar olduğunu söyleyen Abdülkadir Bektaş; “1 hafta arayla yapılan açıklamalar kafa karıştırıcıdır. Açıklanan mazeretlerde kamuoyunu tatmin etmekten uzaktır.  Araç almak için mülk satışı kabul edilemez bir durumdur. Eğer mülklerle ilgili birtakım sıkıntılar varsa bunun da çözümü basittir ve İl Genel Meclisinde görev yapan arkadaşlarında eminim çözüm hususunda birçok fikirleri vardır. Ama bu kesinlikle satış değildir” dedi.

AKP hükümetinin ‘ver kurtul’ zihniyetinin her tarafa sirayet ettiğini ve en ufak bir sıkıntıda bile hemen satma kararı alınmasının eskilerin deyimiyle ‘har vurup harman savurmak’ olduğunu söyleyen Bektaş; “Milletten toplanan vergilerle zamanında alınan mülkler hemen satışa konulmaktadır. Geleceğimize hiçbir şey bırakılmamaktadır. Aslında çözüm diye sunulan bu satış kararları çözüm üretememenin ve bu işi yürütememenin açık bir ifadesidir” dedi.

İl Genel Meclisinin almış olduğu satış kararından vaz geçmesini isteyen Bektaş; “Yol yakınken alınan bu karar iptal edilmelidir ve devlete ait bu mülkler rantiyeye kurban edilmemelidir” dedi.

"http://www.giresunhaberci.com/2017/10/16/spden-gurele-sert-tepki/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"