Başkan Görgülüoğlu’ndan 15 Temmuz Mesajı


Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu 15 Temmuz Darbe Girişimi’nin sene-i devriyesi dolasıyla anma mesajı yayımladı.
“15 Temmuz’da Yapılan haince girişim, ülkemize zarar vermek isteyenlerin son çırpınışları olmuş ve tarihin çöplüğünde yerlerini almışlardır. Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğüne yönelik yapılan bu alçakça girişim milletimizin dirayetiyle amacına ulaşmamış ve hiç bir zamanda ulaşmayacaktır. Türkiye büyük bir devlet, milletimiz büyük bir millettir. Milletimiz tarih boyunca olduğu gibi 15 Temmuz gecesinde de 3-5 haine meydanı bırakmayacağını canı ve kanı pahasına göstermiştir

15 Temmuz 2016 tarihinde devletin önemli kadrolarına sızan fetöcü vatan hainleri tarafından gerçekleştirilen darbe girişiminde 249 vatandaşımız şehit olup, 2 bin 193 gazimiz var. Türkiye Cumhuriyeti’nin vatanını, atasını seven, ülkesine, bayrağına bağlı vatandaşları, askerleri, polisleri tarafından tek yürek olarak önlenen darbe girişimiyle Türk Milleti tekrar göstermiştir ki; “Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir”
Ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarmak, demokrasimize sahip çıkmak için Atatürk ilke ve devrimlerinden ayrılmamalı, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu değerlerine sahip çıkmalıyız. 15 Temmuz’da fetöcü vatan hainlerine sokakları, meydanları dar eden bu uğurda şehit olan vatandaşlarımızı saygı ve rahmetle anıyor, gazilerimize de sağlık ve şifa diliyorum.”

"http://www.giresunhaberci.com/2017/07/16/baskan-gorguluoglundan-15-temmuz-mesaji/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"