MHP’de ihraçlar için düğmeye basılıyor

MHP İl Başkanı Müjdat Öz, muhalif grup olarak adlandırılan ve parti aleyhine çalıştıkları belirlenen aralarında eski Milletvekili Orhan Erzurum’un da bulunduğu 20 kişinin ilk aşamada ihraç edileceğini açıkladı.

MHP’de yapılan ilk kongresinde İl Başkanlığına seçilen Av. Müjdat Öz ve bazı yönetim kurulu üyeleriyle yerel gazeteleri ziyaret etti. Başkan Öz, ziyaret sırasında partisi ile ilgili bilgiler verirken bundan sonraki süreçte yapacaklarını da anlattı.

MHP OLMASAYDI 15 TEMMUZ BAŞARIYA ULAŞACAKTI

İl Başkanı Müjdat Öz, 15 Temmuz süreci ile ilgili yaşananları anlatırken, “O gün genel başkanımız Devlet Bahçeli ve yönetimi dik durmasaydı 15 Temmuz amacına ulaşmış olacaktı” dedi. Öz, partisinin önce devlet ve millet anlayışında olduğunu belirterek bugün karşılarında olanların Bahçeli’den istediklerini elde edemeyenler olduğunu söyledi.

İHRAÇLAR İÇİN DÜĞMEYE BASILIYOR

İl Başkanı Müjdat Öz, 15 Temmuz öncesi ve sonrasında parti içinden büyük çalkantılar yaşandığını muhalif olarak ortaya çıkanların yeni parti oluşumunu beklediklerini kaydetti. Öz, genel merkezden ihraçlar için tam yetkiyi aldıklarının da altını çizerek ilk aşamada 20 kişiyi partiden ihraç edeceklerini ifade etti. Aralarında eski il başkanı ve Milletvekili Orhan Erzurum ile eski Espiye Belediye Başkanı İbrahim Önal ve eski Espiye ilçe Başkanı Yusuf Veziroğlu da ihraç edilecekler arasında bulunuyor.

"http://www.giresunhaberci.com/2017/07/27/mhpde-ihraclar-icin-dugmeye-basiliyor/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"