Başkan Aksu, AB Proje Toplantısına katıldı


Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği SODEM tarafından İzmir Karşıyaka Belediyesi’nin ev sahipliğinde yapılan AB proje değerlendirme toplantısına katılan Belediye Başkanı Kerim Aksu, Giresun Belediyesi bünyesinde Plan ve Proje Müdürlüğü kurduklarını, birçok önemli projeyi gerçekleştirdiklerini söyledi.
SODEM Başkanı ve Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’in açılış konuşması ile başlayan toplantıda, belediyelerin ortak hazırladıkları yeni açılan proje konuları ele alındı. Giresun Belediyesi, Kentlerin İklim Değişikliğine Adaptasyonu Projesinde Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Tekirdağ Belediyesi ile yer aldı. Giresun Belediyesi Turizm Başlığında, Lezzet Turizmi konusunda yeni proje hazırlığına başladı.
Belediye Başkanı Aksu, projenin ilk toplantısını geçen hafta Giresun’da yaptıklarını belirterek, vejetaryen mutfak olarak önemli lezzetleri bünyesinde barındıran Giresun Mutfağını dünyaya tanıtmayı hedeflediklerini söyledi.
Toplantıya Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Buca Belediye Başkanı Levent Priştina, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, SODEM Uzmanları Canan Karaosmanoğlu ve Onur Eryüce katıldı. SODEM tarafından düzenlenen Akademi SODEM toplantısının Türkiye ve Avrupa’dan belediye başkanlarının katılımı ile eylül ayında Giresun’da yapılması kararlaştırıldı.

"http://www.giresunhaberci.com/2017/05/14/baskan-aksu-ab-proje-toplantisina-katildi/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"