Gençlik Haftası'nda Avrupa fırsatları anlatıldı


Giresun Belediyesi tarafından 1-14 Mayıs 2017 Gençlik Haftası nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenlendi.
Eurodesk temas noktası olan Giresun Belediyesi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediye Plan ve Proje Müdürlüğü’nün Proje Ofisi Gençlik Birimi tarafından Atatürk Meydanı’nda düzenlenen etkinlikte geçleri bilgilendirmek için stant açıldı. Stantta gençlere Avrupa fırsatlarını tanıtmak amacıyla bilgiler verildi. Belediye Konservatuarı tarafından meydanda birde konser düzenlendi. Yapılan etkinliklere vatandaşlar özellikle de gençler yoğun ilgi gösterdi. Daha ayrıntılı bilgilendirme yapmak için gençler belediyemizin Proje Ofisi Gençlik Birimi’ne davet edildi.
Gençlik haftası kapsamında 11-12 Mayıs tarihinde Gençlik Birimi personelleri, İzmir de yapılacak olan “Eurodesk ile Hayalinle Her yere – Eurodesk STK Fuarı ve Paneli” ne davet edilmiştir. Personellerimiz fuara katılım sağlayarak Belediyemizin yapmış olduğu projeleri tanıtma fırsatı bulacaktır.
Yetkililer, Giresun Belediyesi olarak bu ve buna benzer faaliyetlerimizi sürdürerek gençlere yurtdışı fırsatları konusunda yardımcı olmaya devam edeceklerini belirttiler.

"http://www.giresunhaberci.com/2017/05/12/genclik-haftasinda-avrupa-firsatlari-anlatildi/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"