Giresun Gazeteciler Derneği Başkanlığına Bekir Bayram seçildi


Giresun Gazeteciler Derneğinin olağan genel kurulu dün yapıldı.  Tek liste ile girilen seçimde Bekir bayram yeniden Gazeteciler derneği başkanlığına seçildi.
Genel kurulda konuşan Dernek Başkanı Bekir Bayram, yönetim olarak yaptıkları çalışmaları anlattı ve yeniden seçilmeleri halinde derneği daha da ilerilere götürme sözü verdi.
Divan Başkanlığını Tahsin Dervişoğlu ile üyeliklerine Ümit Caniklioğlu ve Yalçın Korkmaz’ın yaptığı  seçim sonunda yönetim kurulu üyeliklerine Bekir Bayram, Suna Akbaş, Namık Baltaoğlu, Kamil İşcan, İsmet  Küçükbayrak seçildiler. Genel kurulda Karadeniz Gazeteciler Federasyonu delegeliklerine Bekir Bayram, Cavit Özdemir, Mustafa Öztürk, Ufuk Kekül, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu delegeliklerine Ali Yakarışık, Namık Baltaoğlu, İsmet Küçükbayrak, Hakan Kabahasanoğlu, Türkiye Gazeteciler Federasyonu delegeliklerine ise Tahsin Dervişoğlu, Hakan Akbaş, Bekir Öztürk, Mehmet Ekizoğlu seçildiler. GESOB Başkanı Ali Kara’nın konuk olarak katıldığı genel kurula CHP Milletvekili Bülent Bektaşoğlu’da çiçek gönderdi.

"http://www.giresunhaberci.com/2017/05/22/giresun-gazeteciler-dernegi-baskanligina-bekir-bayram-secildi/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"