Öğrenciler OMÜ tanıtım günlerine katıldılar


Espiye Anadolu Lisesi öğrencileri Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nin (OMÜ) her yıl düzenlediği ve geleneksel hâle gelen Üniversite Tanıtım Günleri’ne katıldı.

Öğrenciler Rehber öğretmenleri Selami Şavklıyıldız, Metin Öztürk, Sezai Şahan ve Müdür Yardımcısı Helim Cebeci ile tüm fakültelerin ve yüksekokulların stantlarını gezdiler.

Etkinlikte öğrenciler, Doç. Dr. Ayşenur Büyükgöz Kavas’ın verdiği “Nasıl Üniversiteli Olunur?", "Doğru Tercih Sıralaması Nasıl Yapılmalı” ve Yrd. Doç. Dr. Hatice Epli Koç’un verdiği "Sınav Senden Korksun!" konulu seminerleri dinleme şansı da buldular.

İlahiyat Fakültesi önderliğinde gelen Mehteran Grubu’nun yaptığı gösteri, Roman Orkestrası’nın eğlenceli performansı, üniversitenin Müzik Eğitimi Bölümü’nün ve Karadeniz Müzik Topluluğu’nun verdiği konser, Konservatuar öğrencisi Atakan Karadeniz´in Müzik Grubu ile Halk Dansları Topluluğu’nun sergilediği oyunlar da 12. Üniversite Tanıtım Günleri’ne ayrı bir renk kattı.

Öğrenciler, eğitim ve fen-edebiyat fakülteleri, iktisadi ve idari bilimler fakültesi, spor fakültesinin, kampüsünü gezdiler.

Emine Bol Yazıcı “YGS ve LYS girdiğiniz yıl tercihlerinizde üniversitemiz bölümlerini yazmanızı çok isterim. Umarımki sizleri görmek ve kulübümüzde yeralmanız bizleri gururlandıracaktır “dedi.

Okul Müdür yardımcısı Helim Cebeci üniversitede kendilerine gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı Ululsrarası İlişkiler Koordinatörü Emine Bol Yazıcı ve ESN Grup’a teşekkür ederek, yapılan ziyaretlerle 19 Mayıs Üniversitesi ile okulumuz arasında artık bir gönül köprüsü oluştuğunu bunu sonraki yıllarda da sürdüreceklerini belirtti.

Okul Öğrencileri gezi esnasında yol güzergahında olan Tarihi mekanlar Bandırma Vapuru´nu ve Tekkeköy Atatürk Evi´nide gezerek bilgiler aldılar.

"http://www.giresunhaberci.com/2017/05/10/ogrenciler-omu-tanitim-gunlerine-katildilar/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"