BAŞKAN AKSU’DAN TEŞEKKÜR


Türkiye Spor Toto Basketbol Süper Ligi takımlarından Yeşilgiresun Belediyespor Başkanı Kerim Aksu, ligin sona ermesinin ardından bir mesaj yayınladı.
Başkan Aksu, heyecanlı, çekişmeli ve zevkli bir sezon geçirdiklerini, yeşil beyazlı takımın örnek bir yapılanma ile takdir topladığını belirterek, tüm takımlara, basketbol severlere, sporculara ve federasyona teşekkür etti.
Giresun Belediye Başkanı ve Yeşilgiresun Belediyespor Başkanı Kerim Aksu, yaptığı açıklamada şu görüşleri paylaştı;“ Yeşilgiresun Belediyespor basketbolseverlerin katkılarıyla bu başarıları elde etmiştir. Ana sponsoru olmayan takımımız, yöneticilerin, belediyemizin ve basketbolsever Giresunluların katkıları ile lige devam etmektedir. Ligin başında oluşturduğumuz proje takımımız genç yeteneklere kendilerini kanıtlama imkânı vermiştir. Gençlerimiz, geleceğin yıldız adayı olma yönünde iyi bir sezon geçirdiler. Yabancı oyuncularımızın takımımıza uyumu başarının diğer bir halkasıdır. Fedakâr yöneticilerimizi, başarının koordinesini sağlayan teknik kadromuzu, sporcularımızı ve Giresun’u basketbol kenti yapan taraftarlarımızı kutluyorum.”
Başkan Kerim Aksu, bu sezon ilk yarıyı sekiz takım arasında tamamlayıp, Türkiye Kupası maçı oynadıklarını, ligi ise 11. Sırada tamamladıklarını, gelecek sezon için çalışmalara ara vermeden başlayacaklarını kaydetti.

[gallery td_select_gallery_slide="slide" ids="27477,27478,27479,27476"]

"http://www.giresunhaberci.com/2017/05/14/baskan-aksudan-tesekkur/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"