SU TERFİ İSTASYONU HİZMETE AÇILDI


Giresun Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından Erikliman ve Gaziler Mahallesi için yapılan Su Terfi İstasyonu, Belediye Başkanı Kerim Aksu tarafından hizmete açıldı.
Belediye Başkanı Kerim Aksu, görev süreleri içerisinde sekizinci terfi istasyonunu devreye soktuklarını belirterek; “Erikliman ve Gaziler yeni gelişen bölgelerimiz. Gedikkaya ve bu bölgemiz hızla kentleşiyor. Devreye giren bu terfi istasyonumuz ile 2200 aboneye su sağlamış oluyoruz. Giresun büyüyor ve gelişiyor. Belediye olarak önce altyapıdan başlıyoruz. Altyapı olmadan üst yapı olmaz. Muhtarlarımız ve mahalle sakinlerimizle her zaman iletişim halindeyiz. Hizmetlerimizde destek veren meclis üyelerimize, mesai arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Bende Gaziler Mahallesi’nde oturuyorum. Ben de bu hizmetten yararlanıyorum” şeklinde konuştu.
Başkan Kerim Aksu Terfi Merkezi’nin açılışını Erikliman Muhtarı İbrahim Aydın, Gaziler Muhtarı Ömer Hamzabaşoğlu ve mahalle sakinleri ile beraber yaptı.
Açılışa mahalle muhtarları, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, belediye yetkilileri ve vatandaşlar katıldı.

"http://www.giresunhaberci.com/2017/05/11/su-terfi-istasyonu-hizmete-acildi/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"